Cautare

3105 de rezultate pentru "str aricescu constantin nr 20 bl 21" (2.84 secunde)
In prima faza, citatia trimisa pe adresa clubului nu a fost primita, sub motiv ca firma debitoare nu isi mai are sediul pe str.
CONSTANTIN de 19 ani, iar in compartimentul carosat, G. ... DUMITRU de 20 de ani. ... CONSTANTIN, G. ... DUMITRU, in str.
SORIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault, pe str. Constantin Manescu disnpre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Nicolae Grigorescu dinspre str Camil Ressu catre str. Constantin Brancusi. Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mirel de 21 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus.
CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... GEORGE de 30 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... GABRIEL de 29 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca VW, pe str.
La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. Postavarului catre B-dul Constantin Brancusi. Cand a ajuns la intersectie cu str.
- str. Nitu Vasile nr. ... Oltenitei nr. ... Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 4 trebuie sa depuna urmatoarele acte la Registratura Serviciului Parcari, din str. Straduintei nr.1: - cerere tip eliberata de catre Serviciul Parcari cu sediul in str.
Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu. ... dezvolta doua portrete exemplare in acest sens, cel al lui Constantin Pierdutul si cel al lui Filip Lascareanu Umilitul.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Anuntul edilului conservator a fost pus de presedintele PC, Daniel Constantin, pe seama negocierilor pe care Piedone le-ar avea cu UNPR.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Ponei, pauni, fazani, cai lipitani, gaini olandeze, prepelite sau canari sunt doar câteva din speciile de animale si pasari pe care Constantin Faltinski le creste la ferma sa.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. Si are putere oricand este rostita, nu doar in ziua pomenirii Sfintilor Imparati, pe 21 mai.
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Constantin Pislaru, apicultor din Negresti, Arges este prezent la Zilele Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii.
Dumitru Constantin Dulcan: ... Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea Inteligenta materiei, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam!
Potrivit reprezentantilor DIICOT - Structura Centrala, miercuri noapte au fost retinuti pentru 24 de ore Alin Constantin, fratele procurorului Luis Constantin de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov, si un verisor al acestuia, Tudor Constantin, ambii din municipiul Craiova.
CONSTANTIN TUDOR CLADIRI REPREZENTATIVE. ... Dupa mutarea Consiliului local municipal in Palatul administrativ judetean in localul din fosta str.
Pizzeria numita Cuptorul cu Lemne (de pe str Pache Protopopescu, vis-a-vis de Colegiul Mihai Viteazul) gazduieste periodic vernisaje ale unor expozitii de caricaturi. ... Ideea ii apartine caricaturistului Sorin Postolache - Dumnezeu sa-l odihneasca!- si este este mentinuta de 15 ani de patronul Pizzeriei CUPTORUL cu LEMNE din str.
La data de 21.04.2011, in jurul orei 15:30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 24 Politie, l-au depistat la intersectia str. Zetari cu str.
google-analytics.com