Cautare

3105 de rezultate pentru "str aricescu constantin nr 20 bl 21" (2.64 secunde)
Magazinul din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr.187C, si are o suprafata totala de 460 mp, din care sala de vanzari este de 270 mp. Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str. Principala, nr.
Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str. Primaverii la nr. ... Aceasta este amplasata pe str. Ana Ipatescu, nr. ... Pe o suprafata totala de 346 mp, din care suprafata de vanzari este de 242 mp, magazinul din Ticleni, judetul Gorj, se afla in format Loco, pe str.
Acestia vor avea la dispozitie 4 motostivuitoare si o macara de 60 de tone pentru a putea ridica intreaga constructie ce masoara 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime.
Acces si program Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str.
22 iunie 2018, ora 11,00 - Muzeul de Istorie si Arheologie, Ploiesti, str. Toma Caragiu nr. ... - Muzeul de Etnografie a Vaii Teleajenului, Valenii de Munte, str. George Enescu, nr.
Obiectivele principale ale proiectului care vizeaza perimetrul cuprins intre Strada Drumul Taberei, Str. Raul Doamnei, Prelungirea Ghencea, Str. Brasov, respectiv, perimetrul cuprins intre Soseaua Virtutii, Str. Ariesul Mare, Str.
Chiar daca primarul promite o finalizare rapida Pe 10 septembrie, simultan cu lucrarile parcarii construita in parcarea Primariei au inceput lucrarile la o alta parcare, construita in parcarea de pe str Cornisei. ... In ritmul acesta, primarul va pierde toate voturile noastre, ale celor de pe str.
In noaptea de Inviere, garniturile de tren al Metroului vor circula la un interval de aproximativ 10 minute, pana la ora 1.00, ulterior circuland cu o frecventa de 20 de minute.
La data de 30.07.2010, pe Str. ... Bratianu si Str. ... Lucrarile vor fi executate in doua etape, cu asigurarea unei benzi de circulatie de minim 3,5 m, pe sensul dinspre Str. ... I.C.Bratianu catre Str.
Colentina dinspre Calea Mosilor catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Cristian de 14 ani din Bucuresti, sectorul 5, a condus bicicleta marca First Bike, pe str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Iuliu Maniu dinspre str. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T. ... Amirhossein de 43 de ani, cetatean iranian, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe str. ... Colentina catre str.
Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ... La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 13.20, U. KAYA de 36 de ani, cetatean turc, a condus un autoturism marca VW Jetta, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P. ... MIHAIL de 81 de ani din Bucuresti, care, in jurul orei 12.10, a sustras din incinta unei societati comerciale din sectorul 1, produse alimentare in valoare de 21,05 ron.
Magheru dinspre str. ... Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str. Anton Pan dinspre B-dul Unirii catre str. ... FLORINA de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford, pe Str.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str. ... Cand a ajuns in apropiere cu str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Oltenitei catre str. ... Oltenitei dinspre str. ... Leonard de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW pe Calea Giulesti, dinspre str.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. Stirbei Voda, de unde a sustras bijuterii din aur in greutate de aproximativ 20 grame. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Danut de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un mopedul marca Jinlun, pe Calea Mosilor, dinspre str. Mihai Eminescu catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Ghencea, dinspre str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului nr.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
google-analytics.com