Cautare

2842 de rezultate pentru "stoicescu alexandru negru voda" (7.08 secunde)
Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Ostrov, Baneasa, Negru Voda, Adamclisi, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Cobadin, Cumpana, Cogealac, Crucea, Harsova, Independenta, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Mircea Voda, Nicolae Balcescu, Poarta Alba si Rasova.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara). ... Alexandru Belc), Muntele magic (r.
un grup de intelectuali, evrei si neevrei, intre care Dorin Tudoran, Radu Ioanid si Dinu Adam, au trimis, zilele trecute, o scrisoare presedintelui TVR, Alexandru Lazescu, in care ii cer acestuia sa ia atitudine fata o emisiune realizata de Eugenia Voda, cu Ion Cristoiu invitat, in care acestia sustin ca s-ar fi facut apologia lui Corneliu Zelea Codreanu.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
In orasul lui Papura-Voda fiecare functionar face ce-i tuna prin cap, ia decizii care au in comun cu logica la fel de multe ca musulmanii cu filosofia tibetana si se simte ca un mic despot fericit la biroul sau cu scaun din piele.
Da luciu parului Daca te clatesti cu ceai negru sau verde, parul tau va arata minunat. ... E de preferat pliculetul de ceai negru (deja folosit si lasat la răcit).
Alexandru Mazare (in prezent deputat) si Lucian Balut (deputat).
Analizele efectuate de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta arata ca cele 140 de familii de albine ale apicultorilor din zona Negru Voda au murit ca urmare a intoxicarii cu carbetox.
Deocamdata, pentru anul acesta a fost aprobata investitia pentru o conducta de transport gaze naturale DN 250 mm pe traseul Negru Voda- Techirghiol- Mangalia- Agigea.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM. ... Conducerea ITM spune ca firmele mari nu folosesc angajati la negru, astfel de practici intalnindu-se la societatile mici, cu 10-20 de angajati, care au lucrari in aceasta perioada.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta si ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral s-au deplasat ieri, 5 iunie a.c., in comuna Cuza Voda.
google-analytics.com