Cautare

875 de rezultate pentru "stiri bt" (3.57 secunde)
Ce trebuie sa faca cei 500.000 de soferi care raman fara asigurare, desi au platit. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
In urma cu doua seri mi-a fost dat sa aud la stiri cum o batrina a fost “vizitata” de doi hoti care, impresionati de saracia femeii, i-au lasat acesteia 6 lei.
Apar tot mai multe stiri in ultima vreme, mai ales dupa prima zi a anului, cum ca nu stiu ce produse alimentare s-ar ieftini, altele chiar ar fi mai accesibile, ca pret, decat in alte tari europene.
Aeronava a fost nevoita sa aterizeze acolo din cauza furtunii din capitala iar oamenii spun ca nu au primit niciun fel de informatii. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Dupa repedea paranteza a unor vorbe roz-liliachii, venite pe micile ecrane mai mult dinspre propriii realizatori decat dinspre oamenii obisnuiti, tare ma tem ca, in zilele urmatoare, aceleasi posturi TV vor continua sa ne ofere, la ora de maxima audienta, stiri despre omoruri, violuri, incesturi si alte violente mai mult sau mai putin familiale, care, oricum, tot de la indragostire par sa porneasca.
Jurnalele de stiri ale televiziunilor sunt (prea) pline de fapte ale unor bipezi care fac de rusine specia. ... Problemele varstei a treia sunt de obicei expediate in stiri legate de importantele carente ale actului medical si, mai ales, de lipsa unei protectii sociale reale.
In asteptarea momentului cand Calin Popescu Tariceanu va anunta, in sfarsit, lista noului guvern, confirmand ca porecla de Razgandeanu a fost o nedreptate, in presa au aparut multe stiri si zvonuri despre numele celor care vor ocupa demnitatile scoase la mezat.
Procesul ar putea dura 10 ani. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Oameni altfel pasnici si cu griji mai importante decit soarta presedintelui tarii au mincat pe piine jurnalele de stiri care transmiteau non stop ba discursurile din Parlament, ba voturile alesilor, ba rezultatul numaratorii, ba mitingul spontan din Piata Universitatii, ba venirea mult intirziata a lui Traian Basescu.
Daca ploile au darul de a potoli cumva setea de apa a pamantului uscat pana la limita, vestea ca Romania are parte si de comentarii laudative este in masura sa ne mai astampere mahnirea provocata de prea multele stiri rele ale agentiilor de presa internationale.
Nu ca as fi mare analist economic sau politic, dar citesc stiri. ... Mai departe, tot din stiri - si de data asta si din teren, vad ca agricultura e amenintata de dezastru, mai vad politicieni, ministri, premier, presedinte, preocupati de intalniri prin care sa-si imparta ciolanul.
Femeia si-ar fi iesit din fire cand a vazut ca barbatul hranea animalele din gospodarie, fara sa o anunte acest lucru. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
V-ati uitat la televizor in zilele urmatoare, la buletinele de stiri, pentru a vedea cum s-au distrat romanii din alte orase? ... Sa ne spuna oficialii nostri de ce Galatiul nu a meritat sa fie si el mentionat intr-un buletin de stiri.
https://www.antena3.ro/v/654335 Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
Lemn taiat ilegal, transportat cu autobuzul Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
Repetitii generale pentru 1 decembrie la Constanta, 16 detasamente de militari romani, dar si unul de militari straini adusi de la baza Mihail Cogalniceanu, baza NATO, vor participa la repetitia pentru ziua nationala. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Citeste tot articolul ?https://www.antena3.ro/actualitate/incendiu-hala-pantelimon-bucuresti-661010.html Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
A pierdut salariul la pacanele si s-a injunghiat Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Citeste tot articolul ?https://www.antena3.ro/actualitate/magazine-alarme-cascaval-cost-lactate-663296.html Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
https://www.antena3.ro/show/romina-vtm-incasari-top-mondial-664029.html Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
google-analytics.com