Cautare

875 de rezultate pentru "stiri bt" (3.72 secunde)
Potrivit modificarilor, programele de stiri ale posturilor de televiziune si de radio vor trebui sa contina, in pondere egala, stiri cu teme pozitive si, respectiv, negative.
Tolontan crede ca exista o vointa transpolitica de a rezolva acest caz."Nu e normal ca Monica Iacob Ridzi sa fie de 300 de ori la stiri in zilele de 1 si 2 mai.
Agentia de stiri Reuters are in atentie faptul ca situatia din Romania afecteaza relatia dintre FMI si aceasta, deoarece pot aparea dificultati in indeplinirea conditiilor pentru imprumutul FMI sau pentru a adopta bugetul pentru anul 2010.
Fara mesaje politice, fata televizor, fara stiri sau editoriale. Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". Asta va doresc tuturor celor care v-ati obisnuit sa faceti din acest blog o parte din viata voastra.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Ne-am lamurit ascultand aun alt post de stiri: ... • Situatia a facut, insa, ca acesta sa nu se fie atins, iar nebunia mimata de breaking news-urile televiziunilor de stiri sa fasaie intr-un demers public mai mult sau mai putin decent.
Potrivit MAE roman, in cursul zilei de 12 iulie, ora locala 12.30, pe site-ul televiziunii albaneze de stiri "Ora News", a fost postat un articol "in care sunt citate pretinse declaratii facute de Presedintele Romaniei pentru mass-media italiene, la un moment si in circumstante neprecizate in articol".
Presa cauta probleme, ma uit la stiri in fiecare zi si vad foarte multe scandaluri in fiecare zi. Daca va uitati la stiri in Franta acum veti vedea multe scandaluri si multe cuvinte folosite inadecvat.
"Basescu stie singur ce e mai bine, nu pierde timpul nici cu Parlamentul, nici cu Opozitia si nici macar cu Guvernul (Boc va afla de la televiziunile de stiri ce se discuta si se decide la Consiliu!) Nimeni nu stie ce aliati are Romania pe plan european, la ce pozitie se raliaza si ce obtine in schimb.
VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Mai zilele trecute, la o emisiune pe unul dintre canalele de stiri, l-am gasit pe interesantul europarlamentar ("interesant" e cel mai binevoitor epitet la care am putut apela) Cristian Preda raspunzand cum vrea unghiile lui la ce intrebari are el chef.
Potrivit agentiei de stiri, senatorul PSD a mai spus ca incercarea de schimbare a stapanului sovietic cu stapanul american nu era cu nimic mai buna si a sustinut ca Stalin si Churchill au fost in egala masura doi criminali.
Si periculoasa, dat fiind ca nici publicul, nici moderatorii TV nu ar putea defini ce e totalitarismul, sau autoritarismul, sau dictatura, pe care le evoca toata ziua, desi simpla desfasurare zgomotoasa a prostiei lor arata ca traiesc intr-o democratie fara cenzura, sau unde postacii pe Facebook ne indeamna sa iesim din casa wekend-ul asta sau o sa ramanem cu un singur canal TV de stiri - nu spuneti a doua oara, ca ne tenteaza!
Pe site-ul STIRI PE SURSE au aparut doua stiri avand ca subiect posibila candidatura a Liei Olguta Vasilescu la prezidentiale, din partea PSD.
Prin intermediul unor monitoare amplasate in incinta statiilor, la fiecare pompa de alimentare si in magazinele Rompetrol, clientii vor putea afla in permanenta informatii utile despre situatia economica, politica si sociala, cursul valutar, stiri privind activitatea Grupului, lansarile de produse si servicii Rompetrol pentru consumatori.
De maine, Reuters planuieste sa publice stiri in format video sau text, cu fotografii, preluate din lumea reala, pentru o mai buna informare a membrilor "Second Life".
Pe lista scumpirilor apar painea, uleiul, legumele, fructele, ouale si lactatele, potrivit unui post de televiziune de stiri.
Avem stiri care prezic o eventuala delistare a actiunilor Automobile Craiova (AUCS) de la bursa, avem un contract de 57 de milioane de euro pentru o firma care are în cont, se pare, peste 60 de milioane de euro.
Avem stiri care prezic o eventuala delistare a actiunilor Automobile Craiova (AUCS) de la bursa, avem un contract de 57 de milioane de euro pentru o firma care are în cont, se pare, peste 60 de milioane de euro.
Analistii pietei apreciaza ca si saptamâna aceasta ne putem astepta la cresteri, în lipsa unor stiri externe cu impact semnificativ asupra tranzactiilor.
google-analytics.com