Cautare

418 de rezultate pentru "stan violeta iulica" (2.63 secunde)
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
De asemenea, deputatul PSD Ion Stan a solicitat, intr-o declaratie politica, demisia premierului Tariceanu, ca solutie "sigura" pentru deblocarea actualei crize politice, sustinand totodata ca se impune formarea unui Executiv din tehnocrati.
Opinia lui Dragomir a fost impartasita si de Adrian Stan, vicepresedintele Administratiei Domeniilor Statului, care a aratat ca rolul lui Avram a fost acela de a pune guvernul intr-o lumina proasta, printr-o actiune intentionata a PD-ului. Stan a precizat ca transhumanta nu a fost interzisa, ci doar reglementata.
Acesta cere o campanie europeana neviciata de scandalurile politice de tip dambovitean", a declarat si Adrian Stan, vicepresedintele organizatiei judetene a PNL.
Mai mult, declara liberalii, ideea cum ca ei ar duce tratative cu echipa Radu Mazare de schimbare a viceprimarului Gabi Stan cu un PNL-ist, "este rodul imaginatiei democratilor".
Si cererea privitoare la amenajarea sediului firmei a stirnit aceleasi critici, de data aceasta din partea consilierului local PSD Gelu Stan.
Comisia va initia un control la unitatile centrale ale Serviciului Roman de Informatii, una dintre temele vizate fiind cea a interceptarilor ilegale efectuate de societatile de protectie si paza, detectivi particulari, sau alte firme, a precizat secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista preciza ieri faptul ca, in cateva zile, vom sti exact daca va mai merge pe mana lui Marius Stan in lupta pentru Primarie sau va prefera o alta persoana.
Stan '23 / Oana '47 Timisorenii au reusit sa deschida scorul cu un super-gol reusit de Stan. Imediat dupa reluare a egalat echipa din Targoviste.
Nume noi, nume vechi PSD are cei mai multi consilieri locali (8), fiind vorba despre Stan Gelu, Rosca Lucretia, Hristache Bogatu (care au fost realesi) si Artimof Daniela, Ciumacenco Nicusor, Manzu Viorel si Florin Popa, aflati la primul mandat, lor adaugandu-li-se Florin Paslaru, care a mai facut parte din Consiliul Local o perioada din mandatul precedent.
Nume noi, nume vechi PSD are cei mai multi consilieri locali (8), fiind vorba despre Stan Gelu, Rosca Lucretia, Hristache Bogatu (care au fost realesi) si Artimof Daniela, Ciumacenco Nicusor, Manzu Viorel si Florin Popa, aflati la primul mandat, lor adaugandu-li-se Florin Paslaru, care a mai facut parte din Consiliul Local o perioada din mandatul precedent.
Ei, si daca tot precizam ca agitatia era mare in hotelul Malibu, mai putem adauga si faptul ca viceprimarul Gabi Stan era atat de bine dispus incat facea glume pe seama vicepresedintilor Consiliului Judetean Constanta - Cristian Darie si Cristinel Dragomir, si ei prezenti.
Tema controlului averilor demnitarilor are drept scop compromiterea reprezentantilor partidelor politice, cu exceptia Partidului Democrat - Liberal (PD-L), a declarat, miercuri, presedintele organizatiei Partidului Social Democrat (PSD) Dambovita, Ion Stan. ... cinste, corectitudine si renuntare de sine", a spus Stan.
Dumitru Cristea il inlocuieste astfel pe presedintele clubului de fotbal Otelul Galati, Marius Stan, care a refuzat sa candideze pentru un mandat de senator.
„Oameni de nimic“ Scandalul de la Colonesti a inceput din cauza marsului pornit prin comuna de reprezentantii PSD, iar in centrul atentiei s-a aflat fostul primar din Colonesti, Nicolae Stan, zis „Bula“, actual deputat. ... Nicolae Stan spune insa ca membrii PSD au inceput scandalul.
In schimb primarul Nicolae Stan a avut o reactie de-a dreptul stranie:
Extras din declaratia lui Stan:
13215/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STAN MARINELA : ... pen inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate Stan Marilena, cu domiciliul in Bucurest (adica impacarea partilor) 10291/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STANCIU DORU MIHAIL :
O declaratie politica facuta in parlament zilele trecute de vicepresedintele Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan, (considerat una dintre portavocile neoficiale ale serviciului amintit), si intitulata "Dezinformari si raspunderi penale prezidentiale", ar putea devoala planul secret al opozitiei de a se debarasa definitiv de Traian Basescu, intr-un viitor nu foarte indepartat, fara ca acesta sa se poata proteja prin mijloacele puse la indemina de guvernarea PDL.
E vorba atit de interviuri "cu mesaj" ale lui Virgil Magureanu, cit si de unele declaratii politice incendiare facute in parlament de porta-vocea SRI, deputatul Ion Stan.
google-analytics.com