Cautare

418 de rezultate pentru "stan violeta iulica" (3.63 secunde)
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul de la MTR cu produse apicole. ... De Florii vom fi la Muzeul Satului, iar saptamana viitoare vom fi la MTR si la Ateneul Roman", ne-a spus Elena Stan.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului. ... La acest targ au mers bine mierea si toate suplimentele de miere", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum: ... 0723079251 - apicultorul Vasile Stan.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
Asadar, alaturi de primar s-au aflat, de aceasta data, doar viceprimarul Gabi Stan, seful Corpului de Control din cadrul Primariei, Dayan Fetislam, consilierii Lucian Balut, respectiv Aurelian Arghir. ... Mai nelinistit decat purtatorul de cuvant insa s-a dovedit a fi Gabi Stan.
"Rol activ in numirea sefilor serviciilor" Proiectul propus de Ion Stan prevede, printre altele, ca membrii comisiilor parlamentare de control au acces la informatii secrete de stat si exercita un rol activ in numirea sefilor serviciilor de informatii.
Deputatul PSD Ion Stan (foto) a declarat ieri ca propunerea sefului statului privind desecretizarea dosarelor care ii vizeaza pe inaltii ierarhi si pe sefii cultelor este "arbitrara" si "ilegala", si ca CSAT este o institutie "anacronica", folosita discretionar, "ca instrument dictatorial".
Secretarul Comisiei, deputatul PSD Ion Stan, a precizat ca SRI trebuie sa prezinte o informare privind prezenta pe teritoriul Romaniei a unor grupari care desfasoara activitati conexe fenomenului terorist, preocupate de strangerea de fonduri pe care sa le transmita in afara tarii pentru sponsorizarea actiunilor teroriste.
La finele anului trecut directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, anunta ca pina in 2009 se vor investi in societate peste 15 milioane de euro. ... Este cunoscut ca pina acum s-au facut investitii de aproximativ 30 milioane euro", declara Gelu Stan.
Presedintele avea obligatia sa prezinte Parlamentului, in sase luni de la investire, Strategia Nationala de Aparare, insa a preferat sa se lanseaza in constructii legislative “fara relevanta“, a declarat ieri Ion Stan, secretarul Comisiei SRI.
Dupa votul final, deputatul PSD Ion Stan a explicat optiunea sa negativa prin faptul ca avalansa de acte normative lansate de Guvernul Tariceanu nu face altceva dcat sa creeze "institutii peste institutii care se vor calca pe picioare".
Am trecut la ridicarea acestora pentru ca ingreuneaza traficul si in plus, sunt foarte urate", a declarat Gabi Stan, viceprimarul Constantei.
Potrivit secretarului comisiei, deputatul PSD Ioan Stan, alti cinci ofiteri SRI urmeaza sa fie audiati saptamana viitoare de membrii comisiei, astfel incat acestia sa poata intocmi un raport final pana la 14 septembrie, cand trebuie sa inainteze Birourilor Permanente ale Camerelor Parlamentului concluziile anchetei referitoare la Omar Hayssam.
Deputatul a fost urmat de opt lideri conservatori, printre care Stan Dobrescu, Andrei Trandafir, Radu Mihailov s.a, fiecare reprezentand alti cativa zeci de oameni, toti demisionand dupa anuntul lui Mihei ca a parasit PC.
google-analytics.com