Cautare

418 de rezultate pentru "stan violeta iulica" (5.51 secunde)
Cea care a abordat problema coruptiei a fost de aceasta data presedinta aleasa a Organizatiei Municipale a PLD Galati, Violeta Nanu, care este de parere ca scandalurile din Primarie nu ar face altceva decat sa demonstreze ca primarul Dumitru Nicolae tolereaza coruptia.
"S-a confirmat din partea lui Crin Antonescu, a lui Mircea Geoana si cu jumătate de gura din partea lui Sebastian Lazaroiu ca ei sunt de acord sa particip la aceasta dezbatere, exista o organizatie obscura, IPP, care controleaza cum cheltuim noi banii publici, dar cand e vorba de o dezbatere publica atunci ei fac deosebire intre candidati si candidati (...) Daca doreste dezbatere privata d-na Violeta Alexandru sa faca la ea in bucatarie.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Iar la serbare, in noiembrie, Violeta a fost aplaudata de mama sa si de Tuncay, care s-au prezentat in public ca un cuplu si aveau si verighete pe deget!
Spre deosebire de fierul din legume pe care corpul nu il poate absorbi, fierul din carnea de vita se absoarbe foarte bine, sustine Violeta Pribeagu, nutritionist si dietetician Natur House (www.natur-house.ro).
Iuliana Marciuc, Oana Georgescu si marea majoritate a protagonistilor cartii si ai emisiunii " vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante (Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calița, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu).
Violeta Alexandru, criza de nervi in Parlament: "Festival de populism"
Violeta de 21 de ani, din Bucuresti, care intretinea relatii sexuale orale cu un barbat in schimbul sumei de 50 lei. ... Violeta in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie.
Cea de-a treia pagina a faxului era adresata Monicai Iulica Radu, referent in cadrul ARR Constanta.
Mihai a cantat si pentru femeile importante din viata sa, Tanti Iulica, Nefasta si Un pat vernil. Mihai Margineanu a incheiat seara cu o melodie, pe care si-a dedicat-o chiar lui insusi:
Printre ei, Bitlan, Deliu, Nita, Mihailescu, Badin, Deselnicu, Pigulea, Neagu Decebal, Iulica Popa, Oblemenco, Strimbeanu, Ivan, Stefanescu, Beldeanu, Donose si multi altii.
Printre ei, Bitlan, Deliu, Nita, Mihailescu, Badin, Deselnicu, Pigulea, Neagu Decebal, Iulica Popa, Oblemenco, Strimbeanu, Ivan, Stefanescu, Beldeanu, Donose si multi altii.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Concret, legea compusa de PSD-istii Stan Ion (fost presedinte al Comisiei SRI), Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu si George Maior prevede trecerea comunitatii de informatii in subordinea premierului - fapt care serveste de minune cauza liberalilor dar contravine flagrant vointei lui Traian Basescu.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, a desfiintat ieri printr-o declaratie politica ultima ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Tariceanu privind modificarea si completarea Legii Ticu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
Costica Stan din Valcea participa la targul Mosilor de Toamna, organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Traditia se mosteneste din familie, de la bunicii si strabunicii mei, a spus Costica Stan.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Ancheta penala in cazul Alexandrei Stan. ... Dupa ce a incercat sa musamalizeze cazul si a scris pe Facebook ca Alexandra Stan ar fi suferit un accident auto, managerul este de negasit.
google-analytics.com