Cautare

685 de rezultate pentru "stan dobre" (3.58 secunde)
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul de la MTR cu produse apicole. ... De Florii vom fi la Muzeul Satului, iar saptamana viitoare vom fi la MTR si la Ateneul Roman", ne-a spus Elena Stan.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului. ... La acest targ au mers bine mierea si toate suplimentele de miere", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum: ... 0723079251 - apicultorul Vasile Stan.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
139, numai ca la aceasta adresa figura Dobre Victoria, care -culmea ironiei- decedase de aproape patru ani, conform spuselor sotului ei, Dobre Dumitru.
Gheorghe Dobre, candidatul pentru postul de ministru al Transporturilor, Lucrarilor Publice si Turismului, a constatat ca pretul la transportul feroviar nu este stabilit corect.
Liderul liberalilor galateni, secretar de stat Victor Paul Dobre, a spus ieri ca anul 2007 este unul extrem de important pentru toti romanii. ... Dupa 1 ianuarie vom fi un partener ca oricare altul din 27 de membri ai Uniunii”, a declarat Paul Dobre.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
Ce sa mai zicem de Basescu, care era subsecretar de stat la Transporturi, seful lui Dobre, care l-a dat afara pe ing.Manucu, care oprise trenurile cu mineri, iar Dobre le-a repornit si la cateva zile dupa mineriada din iunie 1990, Basescu a fost avansat ministru al Transporturilor.
Schimbarea ii va viza pe vicepremierul George Copos si ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, pentru ca se pare ca cei doi au nemultumit anumite interese prin actiuni mai mult sau mai putin recente.
UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... Targu Mures), Ciprian Dobre ar trebui sa invete mai multa maghiara".
PSD solicita totodata si demisia ministrului transporturilor, Gheorghe Dobre, pentru incapacitatea sa de a manageria problemele cu care se confrunta ministerul pe care il conduce.
Anuntul a fost facut ieri de prefectul de Mures, Ciprian Minodor Dobre, care a anuntat ca a solicitat Politiei si SEIP sa verifice autenticitatea semnaturilor si sa stabileasca numarul cetatenilor cu drept de vot din comuna. ... Comisia nu va analiza motivele invocate“, a aratat Dobre.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
Co-presedintii Aliantei D.A., liberalul Victor Paul Dobre si democratul Mircea Nicu Toader, au luat aceasta decizie in urma pierderii unei functii de vicepresedinte al CJ. ... Dupa plecarea presedintelui PNL, Victor Paul Dobre, la Ministerul Administratiei si Internelor, in functia de vicepresedinte al CJ a fost aleasa Marcela Sighinas.
google-analytics.com