Cautare

4619 de rezultate pentru "spitalul nr 1 craiova" (3.39 secunde)
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
- SPITALUL JUDETEAN CALARASI - 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi - 130 de ani de la inaugurarea primului local construit pentru Spitalul judetean Calarasi Pozitia sa de localitate de margine a Tarii Romanesti, a adus deseori multe necazuri Calarasiului, generate, printre altele, de desele razboaie ruso-turce purtate prin partea locului, care dincolo de distrugerile materiale aduceau si molimele care secerasera multe vieti prin Imperiul Otoman.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. ... Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
maternitatea, spitalul de copii, spitalul de psihiatrie, unitatile medicale conexe din localitatile Saveni si Darabani, etc.
- Si ceilalti componenti ai trupei Spitalul de Urgenta au copii? ... In 2000 a parasit formatia, pentru a infiinta Spitalul de Urgenta, o trupa de profil rock-etno, cunoscuta mai ales pentru piesa Traiasca Berea.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova.
Workshop-ul organizat de Asociatia Proiectul Parintilor pentru Cercetare si Asistenta in Distrofia Musculara: Managementul modern al Distrofiei Musculare, desfasurat la Craiova; ... 28 februarie - 1 martie: ... Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
Dupa o vreme, medicului roman Horatiu Ioani i s-a oferit un post in Spitalul din Sheffield.
Asistenta medicala de urgenta, in perioada 1-2 mai a.c. ... - Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Universitar â€" tel:.021/601.24.00; ... - Spitalul Clinic de Urgenta Sf. ... - Spitalul Clinic de Urgenta Sf.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Spitalul de Urgenta Craiova se chinuie de doi ani sa puna in functiune un accelerator de particule pentru bolnavii de cancer. La randul sau, Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova are un aparat de radiologie nou-nout pe care il pastreaza in cutie de o jumatate de an.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. ... Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au finalizat recent verificarile la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au analizat activitatea pe anul 2006.
Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. ... Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au finalizat recent verificarile la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au analizat activitatea pe anul 2006.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala Fostul presedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul "Elias" din Capitala, informeaza Romania TV. ... Fostul presedinte a fost si in 14 noiembrie 2012 la Spitalul "Elias", directorul medical al unitatii sanitare, dr.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
La Spitalul Sfanta Maria din Capitala s-a deschis un nou Centru de senologie. ... In acest fel, Spitalul Sfanta Maria devine un centru national important si in ceea ce priveste diagnosticarea si tratamentul acestei maladii. ... Spitalul de urgenta pentru copii Gomoiu si Spitalul Foisor.
google-analytics.com