Cautare

1051 de rezultate pentru "spitalul deva" (8.29 secunde)
Medicii de la Spitalul metodist din Houston au efectuat, in premiera, o grefa de craniu si piele a capului, in acelasi timp cu o grefa de rinichi si pancreas.
Desi nici unul nu este casatorit, relatia lor a fost tinuta departe de ochii lumii, la evenimentele mondene, Oprescu aparand mereu singur, iar in Spitalul Municipal, acolo unde lucreaza doctorita, femeia nu a fost vazuta in compania vreunui barbat.
Magda Marincovici Doctorul Andreia Vasilescu, medic primar psihiatru, doctor in stiinte medicale la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, faceo radiografie a parintelui care are un copil ranit in tragica noapte. ... - Stiu ca psihologii si psihiatrii din Spitalul Universitar de Urgenta Bucurest (SUUB) si-au oferit sprijinul parintilor victimelor internate aici.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... Era internat la Spitalul Clinic Fundeni de cateva saptamani, insa nu a dorit ca publicul sa stie ca este bolnav.
Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr.
Radu Vladareanu, sef clinica obstetrica-ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si Sef Lucrari Neonatologie, dr. Simona Vladareanu, medic primar neonatolog, sef sectie neonatologie, Spitalul Universitar de Urgenta Elias au fost utile pentru viitoarele mame.
nu s-au livrat Suprasept si Thor la spitalul de arsi. ... nu am livrat cele 2 produse mentionate in ancheta Gazetei Sporturilor catre Spitalul de Arsi. ... Sistemul de achizitii publice disponibil online arata ca Spitalul de Arsi a achizitionat Thor Spray, un alt produs decat Thor concentrat;
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste.
Avand in vedere numarul mare de victime, echipe de cautare-salvare ale Romaniei si Ungariei, 40 de ambulante civile si militare, un post medical avansat, un spital militar de campanie si celelalte categorii de personal cu atributii in gestionarea unor situatii de urgenta vor asigura evacuarea victimelor (spre statiile cele mai apropiate), acordarea asistentei medicale de urgenta, precum si transportul acestora catre cele mai apropiate unitati spitalicesti (Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr.
Horatiu Ioani, medic primar Neurochirurgie, la Spitalul Clinic Colentina din Capitala, semnele si simptomele herniei de disc ce ne trimit la control medical, dar si detalii despre interventiile chirurgicale. ... Pentru ca precizia interventiei sa fie maxima, la Spitalul Clinic Colentina noi folosim microscop operator si tehnici de microchirurgie.
El s-a dus mai intai la spital in Resita, de unde a fost trimis la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, fiind internat in saloanele special pregatite pentru suspiciuni de coronavirus. ... Marti a prezentat cu tuse, motiv pentru care s-a prezentat la spitalul din Resița.
Al 38-lea caz de coronavirus a fost confirmat la o femeie de 54 de ani din Bucuresti, contact direct al fostului politist de 60 de ani internat la Spitalul Gerota.
Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate. ... Acesta este medic la Spitalul Militar de Urgenta Regia Maria din Brasov, si isi va stabili noua echipa de conducere a spitalului din Suceava.
Seful statului a fost operat sambata la Spitalul Militar Central si lucrurile au mers, din fericire pentru toata lumea, bine. ... Operatia de acum a tot fost apreciata drept una "de rutina", iar Spitalul Militar Central este cotat drept cel mai bun spital din tara.
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Tanarul a fost internat la Spitalul Judetean Craiova. ... Tanarul injunghiat a ajuns la Spitalul Judetean Craiova. ... Anul trecut Bercea Mondial a ajuns la spitalul din Slatina dupa ce a fost accidentat intentionat cu masina de un nepot.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
Ranetti, director-comandant al Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. ... specializare, in spitalele judetene, in orase precum Arges, Prahova, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Deva, Arad, Suceava, Brăila, Bacau.
google-analytics.com