Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (3.24 secunde)
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Aproximativ 50 de persoane, clienti si colaboratori, s-au strans joi seara in magazinul Optik Gallery din Jolie Ville Baneasa pentru a sarbatori impreuna deschiderea magazinului de lux precum si prezentarea colectiei complete de ochelari Gucci.
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
Andrada Parau) Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive.
b) titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica, si mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului".
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Avem clienti care au cumparat 30 de rochite de la noi in aproape 3 ani. Avem si clienti din strainatate carora le trimitem rochiile prin posta/curier ori prin prieteni care pleaca acolo, pentru fiecare astfel de livrare, dandu-ne peste cap si cautand cea mai buna solutie.
Jucatorii importanti practica dobanzi cu 5-6% mai mari De altfel, bancile care se bazeaza pe clienti cu potenta financiara oarecum redusa, care isi constituie depozite de mica valoare, practica dobanzi la depozite mult mai mari (cu cinci sau chiar sase puncte procentuale mai mult) decat bancile care au clienti in majoritate companii (eventual straine).
In alta ordine de idei, un raport al Bancii Nationale a Romaniei arata ca societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali au deschis, in prima jumatate a anului in curs la bancile comerciale 2005, 34.073.120 de conturi.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
In scurtul interval scurs de sambata pana luni, capetele luminate ale Bancii Romanesti s-au sfatuit probabil cum sa scape de povara a cat mai multi clienti si au impus o serie de conditii efectiv aberante, nemaiintalnite la bancile din Romania.
Trendul ofertarii pe internet este influentat si de potentialii clienti, care prefera sa parcurga anunturile de vanzare-cumparare de pe portalurile specializate de imobiliare, decat sa bata din usa in usa si sa stea de vorba cu zeci de agenti imobiliari numai pentru a afla oferta.
In domeniul turismului si al prestarilor de servicii, orice client multumit aduce cu el cel putin cinci clienti noi.
La ora actuala, Congaz detine nu mai putin de 13.500 de clienti in toate localitatile din judetul Constanta unde s-a realizat extinderea retelei de distributie centralizata a gazelor naturale, pana la sfarsitul anului in curs preconizandu-se majorarea numarului de clienti la cel putin 15.000 de persoane fizice sau juridice.
Cu toate ca are mai multe domenii de activitate, in numai cativa ani, firma a reusit sa aiba clienti atat din Craiova, cat si din alte judete din tara, printre care si din Bucuresti.
Bratianu, a organizat deja doua aniversari, micii clienti declarandu-se foarte multumiti la sfarsitul petrecerii. ... Clubul "Scooby Doo", este dotat cu o sala de petreceri, in care se servesc gustarile, si cu un loc de joaca, pentru ca micii clienti sa aiba unde sa-si consume energia.
"Promovarea produselor si serviciilor firmei, identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti" - acestea sunt principalele atributii ale unei persoane care lucreaza ca agent de vanzari.
Autoritatile spun ca multe polite incheiate in strada au fost completate gresit, fapt care a avut urmari negative atat pentru clienti, cat si pentru CSA, care a lucrat in ultimul an la infiintarea bazei comune de date a asigurarilor - CEDAM.
Cei mai multi clienti au venit spre sfarsitul saptamanii - joi, vineri, sambata si duminica. ... "Am avut destul de multi clienti de azi dimineata. Unii sunt clienti fideli si au auzit ca vom avea reduceri mari.
google-analytics.com