Cautare

1196 de rezultate pentru "servici clienti" (2.68 secunde)
Potrivit acestora, numarul de clienti care cumpara valuta europeana sau americana a scazut drastic in ultimele zile. ... "Nu sunt foarte multi clienti care cumpara valuta in aceasta perioada.
"95% dintre clienti s-au retras de la vanzare" Cu o saptamana inainte de anul aderarii, multi dintre craiovenii care aveau imobile la vanzare le-au retras.
Banca s-a afirmat anul trecut ca un jucator foarte important pe sectorul finantarii IMM-urilor, lansand o gama de produse de creditare destinata acestor clienti. Desi portofoliul Raiffeisen Bank s-a imbogatit anul trecut cu noua produse, o parte dintre acestea sunt pretentioase si vizeaza un segment restrans de clienti.
In perioada Sarbatorilor, bancile au fost asaltate de clienti care doreau sa obtina un imprumut pentru a marca trecerea dintre ani.
Banca are peste 2,1 milioane de clienti persoane fizice, 130.000 IMM-uri si peste 5.000 clienti corporatii mari si medii.
Legislatia privind plata taxei anuale auto este contradictorie, motiv care i-a determinat pe unii clienti sa afirme ca vor da statul in judecata. ... Cu toate acestea, unii clienti sustin ca platesc aceiasi bani ca si inainte firmei de leasing:
Si asta pentru ca unii intermediari care vand polite in numele unui asigurator dispar cu tot cu bani, lasand cu buza umflata atat pe clienti, cat si pe asiguratori, potrivit reprezentantilor companiilor de asigurari.
Un calcul simplu arata ca daca acestia nu dau rest de 2-3.000 de lei vechi, in medie, celor 100 de clienti care le trec pragul, castiga zilnic intre 200.000 si 300.000 de lei vechi, adica pana la 9.000.000 de lei vechi lunar.
La ora actuala Raiffeisen Banca pentru Locuinte detine un portofoliu de peste 120.000 de clienti, o buna parte dintre ei putand deja sa indeplineasca aceasta conditie, a aratat Hans Joerg Schmid, director distributie in cadrul Raiffeisen Banca pentru Locuinte.
Cresterea cererii a fost generata si de faptul ca potentialii cumparatori au inteles ca pentru banci e destul de riscant sa creeze produse pentru clienti cu veniuri mici.
Mai mult decat atat, pentru ca potentialii clienti sa fie cat mai corect informati asupra cursurilor de schimb valutar, operatori economici ce desfasoara activitati de schimb valutar sunt obligati ca, inainte de operatiunea efectiva de schimb valutar, sa informeze consumatorul, atat verbal, cat si in scris, asupra cursului practicat.
Cu 12% mai multi turisti in 2007 Mai mult, in ceea ce priveste numarul de clienti, spre deosebire de anul trecut, previziunile pentru 2007 sunt pozitive.
Extinderea afacerii înseamna posibilitatea de a atrage mai multi clienti.
Astfel, Orange da 100 de pachete aniversare pentru cate 10 clienti din fiecare an de activitate. ... In plus, toti cei care sunt clienti Orange de 10 ani vor primi din partea firmei Orange cadouri-surpriza.
Suntem convinsi ca punerea in aplicare a unei noi strategii de distribuire a produselor noastre, "clientul multumit aduce clienti", va avea succes pe piata romaneasca si va duce la cresterea gradului de penetrare si notorietate a sistemului de economisire - creditare in randul populatiei", a declarat Ionut Costea, presedintele RBL.
Nu acelasi lucru este valabil si pentru marii clienti ai Postei Romane, ca de exemplu RomTelecom, care trimite peste un milion de scrisori in decursul unei luni. Pentru acest tip de clienti, reprezentantii Postei ofera o reducere lunara de maximum 30%.
In functie de locatie ne deplasam insa si la cererea altor clienti. ... Isi plaseaza una alteia, pe baza de contract si comision, clienti si materiale.
"Zona Constantei este foarte importanta pentru ING, iar numarul mare de clienti de aici cu care colaboram deja foarte bine pe partea de asigurari de viata ne face optimisti in privinta potentialului acestei regiuni.
Astfel, dupa un deceniu, logo-ul companiei - „acum poti sa auzi si sa vezi diferenta“ - i se poate aplica si ei însasi.Pasiunea deschide drumul catre succesPentru a se impune însa pe piata, a ajunge la acest nivel si a avea un portofoliu „sanatos“ de clienti, a fost nevoie de multa munca, seriozitate si multe sacrificii.
Raiffeisen Exclusive a sarbatorit un an de activitate a serviciului de private banking la clubul Fratelli din Bucuresti, alaturi de peste 200 de clienti de top. ... Raiffeisen Exclusive detine deja in portofoliul sau 700 de clienti, volumul activelor aflate in administrare fiind in jur de 230 milioane de euro.
google-analytics.com