Cautare

1712 de rezultate pentru "service televiziune romtelecom" (3.18 secunde)
Chirita voia sa puna in functiune in Craiova o instalatie comunitara de televiziune prin cablu pentru retransmiterea televiziunilor terestre si prin satelit, avind totodata si un canal propriu cu denumirea TV Cin.
Este o noua super antena, care poate receptiona semnalele de televiziune pe care nicio alta antena nu a putut receptiona pana acum.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Pro TV este lider de audienta pe piata locala ZF mai noteaza ca postul Pro TV este lider de audienta pe piata locala, stirile, programele de divertisment, filmele si meciurile de fotbal din Europa League fiind cele mai vizionate programe de televiziune din Romania.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
John Fleming, presedinte si director general al Ford Europa, a declarat, într-un interviu acordat postului public de televiziune, ca la Craiova se va fabrica un model de autoturism aflat în curs de proiectare în Germania si Marea Britanie.
Directorul ROMTELECOM Dolj si-a imprumutat ginerele cu 100.000 de euro Merita insistat putin asupra celor 20 de miliarde pe care, chipurile, SC DAGMAR le-ar fi platit in numerar catre SC LAURGEN drept contravaloare a benzinariei, pentru ca aceasta plata fictiva i-a facut pe multi sa se bilbiie in fata organelor de ancheta.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
De aceasta data, Romtelecom este interesat direct de redresarea diviziei sale de telefonie mobila, care ii poate aduce o crestere a interesului fata de propriile servicii. In plus, ar disparea impactul negativ pe care Cosmorom il are asupra rezultatelor financiare inregistrate de Romtelecom, proprietarul sau.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
Reamintim ca tranzactia dintre CosmOTE Mobile Communications, RomTelecom si Cosmorom s-a incheiat in iulie acest an. CosmOTE a preluat 70% dintre actiunile Cosmorom, in timp ce RomTelecom detine 30% dintre actiuni.
a€“ Scandalul stalpilor a pornit dupa ce RomTelecom a anuntat ca nu mai permite operatorilor de cablu TV sa le foloseasca stalpii si nici sa prelungeasca contractele deja existente.
Curtea de Apel Bucuresti a respins acum doua zile cererea companiei RomTelecom de suspendare, pe durata procesului, a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) prin care operatorul este obligat sa reduca tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al Autoritatii.
CosmOTE Grecia detine 70% din actiunile CosmOTE Romania, restul actiunilor revenind RomTelecom. Atat RomTelecom, cat si CosmOTE sunt controlate de grupul elen OTE.
google-analytics.com