Cautare

1712 de rezultate pentru "service televiziune romtelecom" (2.83 secunde)
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Romtelecom a lansat ieri, 6 aprilie, a.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
RomTelecom desfasoara, in perioada 10 aprilie-12 mai, o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic. ... Oferta pentru aparate telefonice este valabila in limita stocurilor disponibile in magazinele RomTelecom.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
Autoritatea Nationala a comparat, pentru alegerea solutiilor optime, costurile pe care le-ar presupune solutiile de interconectare propuse de parti, respectiv interconectarea directa a retelelor celor doi operatori sau interconectarea indirecta prin intermediul serviciului de tranzit oferit de RomTelecom.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
"In prezent se afla in atentia noastra o hotarare de guvern, prin care se doreste ca societatii Romtelecom sa-i fie atribuit un contract pentru furnizarea de internet in toate scolile din Romania care nu au aceasta facilitate.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. ... Mehedinti, se afla tot la parterul unei foste cladiri Romtelecom si functioneaza in recent inauguratul format Loco. ... Arad, la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start.
Pe de alta parte, nici Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din tara, nu a stat pe loc.
Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul statiilor de radio si televiziune, al retelelor de telefonie mobila si al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul tarii.Cresterea masiva a numarului de abonati la retelele de telefonie mobila a permis serviciilor de securitate sa foloseasca aceste transmitatoare pentru a directiona semnale de control mental catre zone intinse.
Trustul media proprietar al canalelor de televiziune AUTOMOTIVE CHANNEL, HABITAT TV si ESTETIK TV, anunta incheierea primei etape de implementare tehnologica a celor trei canale de televiziune, prin inceperea emisiei folosind tehnologia de tip "video streaming".
Trustul de presa Adevarul Holding si-a dezvoltat, de la sfarsitul anului trecut, un studio de televiziune. Din 15 iulie 2010, Alexandru Sassu, fostul director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), ocupa functia de director al diviziei de radio si televiziune a trustului Adevarul Holding.
Preciziei Bussines Center, Oglinda Television, El Salt RCP 2000, Oglinda Press, Dan Diaconescu Distribution L.D si Ocram Televiziune, companie care detine postul OTV. ... La datoriile celor doua companii se adauga si 600 000 euro pe care ii datoreaza Ocram Televiziune (care detine licenta OTV) la finantele locale.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: ... In televiziune a fost, mai apoi, redactor-sef la redactia emisiunilor culturale, director de programe si director adjunct al TVR.
Jessica Chastain ("Zoro Dark Thirty"‘) TELEVIZIUNE Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial, miniserie sau film TV: Maggie Smith ("Downton Abbey") Cel mai bun film de televiziune/ miniserie:
diplomatie, televiziune, administratie, actorie, regie, afaceri, sanatate, politica, invatamant, administratie, sport, cultura, eleganta, muzica, popularitate, etc. ... Celebritatea anului in actorie/Generatia de aur in actorie si televiziune: ... Elena Merisoreanu Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune: Simona Gheorghe Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune:
google-analytics.com