Cautare

9208 de rezultate pentru "serbanescu mari" (2.76 secunde)
Cererea ministrului Justitiei de numire a Monicai Serbanescu in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a fost inregistrata, ieri, la Consiliul Superior al Magistraturii.
Actuala criza economica din Romania este o pista falsa, iar teoria ca "Europa ne scoate din criza" este o "gogoasa", a declarat, vineri, analistul economic Ilie Serbanescu, la Scoala de Vara a TSD Vrancea, organizata in localitatea Lepsa.
Ilie Serbanescu: Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Ilie Serbanescu, explicatie-soc:
Ei bine, tocmai aici isi fac liberalii cele mai mari sperante, poate si din dorinta de a-l pedepsi pe "dusmanul" Traian Basescu, lovindu-l in domeniul de activitate care il doare cel mai tare.
Ilie Serbanescu: "2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics. ... Sa fim seriosi", explica Ilie Serbanescu.
Pe Inpolitics, Ilie Serbanescu afirma transant: ... 'Guvernul trebuie sa renunte la banii Fondului Monetar International sau la eventualele imprumuturi de la banci private deoarece, deopotriva, aceste cai duc la un dezastru total pentru Romania, avertizeaza fostul ministru al Economiei, reputatul economist Ilie Serbanescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics citeaza opinia lui Ilie Serbanescu:
Analistul economic Ilie Serbanescu apreciaza ca explozia preturilor in ianuarie, in special la produse alimentare, este cauza accentuarii crizei. ... Si in urmatoarele luni se vor inregistra cresteri de preturi la produsele alimentare", ne-a declarat Ilie Serbanescu.
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. ... Intr-un minut insa trebuie sa convingi clientul sa cumpere perechea de pantofi, ne-a spus Ciprian Serbanescu.
Alexandru Serbanescu - str. ... Alexandru Serbanescu); ... Serbanescu - str.Avionului - sos. Pipera - bd. Nicolae Caranfil - Piata Charles de Gaulle;
Avem cheltuieli cu sectorul bugetar mult mai mari comparativ cu media din Uniunea Europeana", a declarat pentru Gandulprofesorul in economie Daniel Daianu. ... "Caravana" ministerului va poposi in mari centre financiare precum Londra, Frankfurt si Elvetia, la Zurich sau Geneva.
Ilie Serbanescu) Aberatii peste aberatii au putut fi auzite din partea companiilor vizate ti menestrelilor aflati in solda lor.
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan, Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. ... Ziarul a fost condus de Doina Bisca, editor, (1991 - 1997), Tia Serbanescu, redactor-sef, (septembrie 1997 - aprilie 1998), Ion Cristoiu, director, (mai 1998 - iunie 1999).
- Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus.
La intalnire au participat si liderii Partidului National Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Gabriel Caciuloiu, presedintele Organizatiei Municipale a PNL si consilierul local municipal Valentin Serbanescu.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
procurorul Monica Serbanescu, actual consilier al ministrului.
google-analytics.com