Cautare

729 de rezultate pentru "selea marin" (2.77 secunde)
Fiecare operator trebuie sa incheie contract cu Polarisul, pentru ca asa este normal", a declarat Laurentiu Marin (foto), directorul DADL. De asemenea, Marin a mai precizat ca pana la acest moment sunt contractate 90 de sectoare de plaja, prin 79 de contracte.
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Fiind prima mea schimbare majora din cariera, ma bucur ca am fost transferat alaturi de colegul meu, de la Juventus, Alexandru Marin, pentru ca imi va fi mai usor sa ma adaptez. ... Alex Marin a jucat la AS Roma!
Morometii 2 continua povestea din Morometii 1 si respecta, in mare parte, firul cartii lui Marin Preda. ... Iata alte 10 lucruri inedite despre filmul care va intra in cinematografe la 32 de ani de la precedenta ecranizare a romanului lui Marin Preda.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Astfel, senatorul a imprumutat doua persoane cu 600.000 de euro, din care 200.000 catre Pompiliu Selea, directorul SC Jiul SA, omul sau de incredere care conduce hotelurile din Craiova.
A imprumutat firma Vaber Group SRL cu 150.000 de euro si cu 200.000 de euro pe Pompiliu Selea, afacerist care controleaza Hotelul Jiul din Craiova, potrivit informatiilor aparute in presa.
Radu Berceanu inca nu si-a primit cei 150.000 de euro imprumutati firmei pe care o controleaza, Vaber Invest Group, si nici suma de 200.000 de euro imprumutata lui Pompiliu Selea.
Potrivit paginii de internet a RASDAQ, Jiul SA are un capital social de 3,3 milioane de lei, din care 73,73% este detinut de Pompiliu Selea, omul de incredere al ministrului transporturilor, Radu Berceanu, iar restul de 26,27 revine altor actionari.
Cel mai virulent oponent al acestui proiect a fost Florian Marin, liderul Sindicatului Liber "Navalistul" din Santierul Naval Daewoo Mangalia, care a solicitat ca in proiect sa apara date mai concrete, precum termenii in care se face aceasta creditare, durata creditului si garantiile pe care Primaria urmeaza sa le puna gaj.
M-am implicat mult in acea perioada in spectacole de marca ale Teatrului National din Craiova si am facut atunci Unchiul Vanea cu Mircea Comisteanu, Piticul din gradina de vara cu Silviu Purcarete, Scrisoarea pierduta, Varul Shakespeare, de Marin Sorescu.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Condescu este evaziv Presedintele Centralei Nationale Miniere si al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Marin Condescu, a fost evaziv in declaratii, lasand sa se inteleaga faptul ca secretarul de stat Cosmin Popescu a deranjat anumite grupuri de interese de pe piata energiei.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Incep prin a multumi domnului amiral Marin pentru modul cum si-a desfasurat mandatul de sef al Statului Major General. ... Un alt element care, cred eu, defineste mandatul amiralului Marin este legat de cresterea nivelului de pregatire al Armatei.
"Intr-o zi eram fara Felix in biroul lui Base de la sediul PD din Modrogan si ochii mi-au alunecat serpeste pe un document cu antetul Securitații, pe care am citit UM 0544, codul CIE, adica fosta DIE si actuala SIE, si numele Marin Antonescu.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
Presedintele FNME, Marin Condescu, a conditionat însa acordarea sprijinului pentru un anumit partid de însusirea unei liste de revendicari sindicale, care sa fie specificate în strategia de guvernare a formatiunii politice respective.
Presedintele FNME, Marin Condescu, a conditionat însa acordarea sprijinului pentru un anumit partid de însusirea unei liste de revendicari sindicale, care sa fie specificate în strategia de guvernare a formatiunii politice respective.
google-analytics.com