Cautare

461 de rezultate pentru "sefa" (3.43 secunde)
In timpul guvernarii pesediste, Chindlea a fost sluga credincioasa a sefei cea mare de la Bucuresti, inspectoarea-sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), Irina Jianu. ... Protejindu-si pielea sensibila, de play-boy local, Chindlea o coplesea cu slugarnicie pe sefa sa Irina Jianu.
Sefa executivului de la Berlin a declarat ca se bucura sa se intoarca la Bucuresti, dupa ce a participat la summitul NATO. ... Sefa executivului de la Berlin a declarat ca se bucura sa se intoarca la Bucuresti, dupa ce a participat la summitul NATO.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Sefa Curtii Supreme a transmis ca modul in care sunt constituite completele de 5 judecatori nu poate fi suspectat de lipsa de impartialitate. ... El a transmis ca sefa CSM nu a facut altceva decat sa confirme ceea ce se stia deja.
sefa Fiscului ar fi intervenit in favoarea mai multor firme pesediste, apropiate Primariei si Consiliului Judetean. ... Vasilica Mihai, sefa Fiscului constantean, s-a aratat si ea foarte contrariata de declaratiile lui Dutu:
Acum, aceasta a fost reactualizata de Secretariatul General al Guvernului si trebuie sa o respectam", a spus sefa bufetului. ... Ce lipseste va trebui sa fie platit de noi", a mai declarat sefa bufetului.
Dupa ce acum un an a fost "parasit" de sefa de cabinet Corina Cusa, acum este randul actualei directoare - Marinela Natalia Mrejeru sa-si ia adio de la sef. ... Pana una-alta, alaturi de prefectul Danut Culetu va ramane, pe post de sefa de cabinet, Roxana Niculae.
Sefa Biroului de presa al PD-L, Narcisa Iorga, a fost propusa de presedintele Traian Basescu in functia de membru titular in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), iar jurnalista Elena Dinu este propunerea sefului statului pentru postul de membru supleant in CNA.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. A fost numita sefa ITM in campania electorala.
De asemenea, deputatul PSD de Mures, Ghiorghe Vasile Gliga o are ca sefa de cabinet pe Gliga Elena, pe langa alti doi angajati - cei trei fiind remunerati in luna februarie cu 8.424 de lei.
Nu este exclusa nici demararea unor cercetari din partea organelor de urmarire penala, caz in care sefa Finantelor este pregatita, dupa cum a declarat, sa-si suspende raporturile de munca pana la clarificarea lucrurilor.
S-a tot vorbit apoi despre relatia sexuala dintre presedinte si rapid numita sa consiliera-sefa. ... Ba, tampitilor, ba, tristilor care ati pus botul la vrajeala mea, fie patetica, fie hahaita, si m-ati votat, pariem ca daca o pun pe asta sefa cancelariei prezidentiale o sa inghititi si o sa taceti?
Filmul The Boss (Sefa), in regia lui Ben Falcone, avandu-i in distributie pe actorii: ... O comedie spumoasa, ce dureaza 99 de minute, Sefa va intra in cinematografe din 15 aprilie.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Siliva Nica, sefa Unitatii de Primiri Urgente din SUUB, medic primar medicina de urgenta, medic specialist ATI, spune ca unitate UPU-SMURD a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, este aproape ca o unitate de terapie intensiva dintr-un spital.
Sefa ANM anunta temperaturi neobisnuite. ... In partea de vest, insa, va incepe sa ploua inca din noaptea de sambata spre duminica, a precizat sefa ANM. ... In ziua de duminica, de Paste, este posibil ca instabilitatea sa se accentueze ti sa apara din nou ploi, a conchis sefa ANM.
Mai mult decat atat, chiar din postura de ministru al Justitiei, Cazanciuc a simtit nevoia sa-si laude excesiv fosta sefa, Laura Kovesi, despre care afirma intr-un interviu acordat in 2015, in calitate de ministru al Justitiei, ca ar avea capacitatea de a conduce DNA spre performanta, declarandu-si public intentiile de a propune prelungirea mandatului la sefia DNA.
Vicepresedinta PNL spune ca Moldova este un exemplu de bune practici, unde "presedintele este femeie, sefa DNA este femeie, sefa guvernului este femeie, ministrul de interne este femeie".
Discutia ar fi fost atat de bulversanta pentru sefa ICCJ incat era sa plece de acolo imbracata cu pardesiul sefului Curtii Constitutionale.
Sefa Serviciului investitii, Sabina Dumitru, sustine ca ea a verificat doar autorizatia de construire si certificatul de urbanism emise de primarie in vederea investitiei, iar acolo scrie ca e domeniul Craiovei.
google-analytics.com