Cautare

1316 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tg jiu" (3.06 secunde)
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
În Gorj primeaza turismul, mai accentuat în statiunea Rânca, iar în Târgu Jiu iau amploare spatiile comerciale. ... Din punct de vedere industrial, Gorjul se mândreste cu fabrica de filtre auto Pirelli, care va fi construita în Parcul Industrial Bumbesti-Jiu.
În Gorj primeaza turismul, mai accentuat în statiunea Rânca, iar în Târgu Jiu iau amploare spatiile comerciale. ... Din punct de vedere industrial, Gorjul se mândreste cu fabrica de filtre auto Pirelli, care va fi construita în Parcul Industrial Bumbesti-Jiu.
Potrivit conducerii SNLO, prin actul amintit, societatea bucuresteana, mutata recent în Alexandria, se obliga sa vireze în contul producatorului de lignit cu sediul la Târgu Jiu creantele respective, onorariul urmând sa fie platit de catre datornic.
"Martanul" e de baza Jumatate din apele uzate sau apele murdare ale Craiovei se deverseaza in canalul colector de la Facai, iar cealalta jumatate in canalul colector Cornitoiu si de aici, mai departe, in Jiu.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
Intr-o astfel de situatie se afla si doi deputati gorjeni, care nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu.
Primaria Targu Jiu a gasit o solutie pentru a depasi criza financiara.
Saptamana Mobilitatii Europene a debutat in Targu Jiu cu un mars al biciclistilor, ce s-a desfasurat pe traseul SC Rostramo - bulevardul Ecaterina Teodoroiu - strada Vulcan - Parcul Debarcader - strada Vasile Alecsandri - b-dul Constantin Brancusi - Piata Prefecturii si la care s-au inscris aproximativ 50 de participanti, elevi si angajati ai institutiilor publice.
a fost lansata, ieri, la Clubul Cairo din Targu Jiu, unde au fost prezenti peste 60 de tinerii din TSD, precum si din cadrul organizatiilor de tineret ale PNL si PC Gorj. ... Din partea Organizatiei Centrale a TSD au fost prezenti la Targu Jiu:
Dumitru Leustean a fost inlocuit din functia de director al Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu. ... In ciuda catalogarii de care se bucura, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu soseaua nu seamana nici macar cu un drum satesc.
Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a obtinut al patrulea mandat de primar de Targu Jiu, cu peste 70%, iar la Consiliul Local Targu Jiu USL a obtinut aproximativ 65% din voturi.
In ciuda mai multor controale care au scos la iveala afaceri dubioase, miliardarii romi Ninel Potarca si Dan Barcina din Targu Jiu nu au vizitat inca Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.
Presedintele Consiliului de Administratie al SC SUCCES NIC COM SRL din Targu Jiu, Nicolae Sarcina, s-a aratat interesat de achizitionarea autogarii din municipiu.
Terenul pe care se afla Palatul de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu, este revendicat de mostenitorii fostilor proprietari.
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
google-analytics.com