Cautare

1316 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tg jiu" (4.94 secunde)
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Nici un investitor nu s-a inscris la licitatia pentru achizitionarea insulitei de pe Jiu situata langa Parcul Central din Targu Jiu, unde se afla Poarta Sarutului si Masa Tacerii, operele lui Brancusi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Judecatorii vor judeca recursul formulat de Ministerul Economiei si Finantelor, la o decizie a unei instante din Târgu Jiu, prin care lichidatorul BNP Consult Craiova a fost „împroprietarit“ cu 66% din actiunile Societatii Nationale a Lignitului Oltenia.
Parcul Industrial Bumbesti Jiu nu este, deocamdata, afectat de criza economica. ... Marius Vlaicu, directorul Parcului Industrial Bumbesti Jiu, care se afla in subordinea Consiliului Judetean Gorj, a precizat ca nici o societate nu si-a redus activitatea:
Municipiul Targu Jiu va beneficia de una dintre cele mai moderne statii de epurare a apelor menajere din Romania. ... Ape mai curate, deversate in Jiu Investitia la noua statie de epurare va fi gata in luna mai a anului viitor.
Instanta Judecatoriei Pitesti a dispus, in 22 ianuarie 2013, declinarea competentei de solutionare a cererii formulate de Manzararu la Judecatoria Targu-Jiu, in conditiile in care acesta fusese transferat in Penitenciarul Targu-Jiu In 26 februarie, Judecatoria Targu-Jiu i-a respins cererea de liberare conditionata.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Premierul Victor Ponta a declarat la Targu Jiu ca sustine infiintarea Companiei Energetice Oltenia(CEO) pe formula discutata pana in prezent.
DD, numai 12% Dan Diaconescu nu are sorti de izbanda in confruntarea electorala cu Victor Ponta in colegiul Targu Jiu.
Licitatia pentru vanzarea CET Targu Jiu a fost amanata de trei ori, intrucat nici o societate nu s-a aratat interesata sa achizitioneze unitatea care nu a functionat niciodata. Primaria si Consiliul Local Targu Jiu nu reusesc sa gaseasca un cumparator pentru CET-ul situat in cartierul Romanesti.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
Fostii salariati de la SC Grimex SA Targu Jiu isi vor primi, dupa 5 martie, salariile compensatorii, in urma unei hotarari a instantei de judecata.
Statiunea Pomicola din Targu Jiu a fost preluata, prin lege, de Universitatea "Constantin Brancusi" (UCB). Statiunea Pomicola Targu Jiu a intrat in patrimoniul UCB, printr-o lege aparuta in urma cu cateva zile.
google-analytics.com