Cautare

2698 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate cluj napoca" (2.96 secunde)
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Peste fix o luna, pe 29 Noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj! ... Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:
Potrivit unui comunicat de presa transmis ieri de Biroul Permanent Central al PER, alegerea lui Petru Lificiu in functia de presedinte al partidului s-a facut intr-o intrunire nestatutara, desfasurata la Cluj-Napoca de catre un numar de membri ai PER “instigati“ de catre deputat.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. ... Noile magazine din Cluj-Napoca, Targu Secuiesc si Timisoara functioneaza in format City.
In tara asta mica, amarata, valorile se pastreaza Dan Puric a sustinut o conferinta la Cluj-Napoca joi seara, cu titlul "Glasuind in neguri",. ... Au participat aproape 1000 de oameni, printre spectatori aflandu-se IPS Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului sau fostul primar al orasului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.
Vineri, 9 August 2013, a avut loc deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei, ocazie cu care a avut loc o prezentare de moda cu tema "Carpisa, all day long!" in Iulius Mall Cluj Napoca Manechinele au defilat pe covorul rosu si au aratat, inca o data, ca gentile Carpisa pot accesoriza cu success orice tinuta si ca ele pot fi purtate de dimineata pina seara, in orice loc si cu orice ocazie.
Pentru o investigare adecvata, cele 3 obiecte au fost trimise la Muzeul de Istorie din Cluj-Napoca.
Iar marea exceptie (ca sa nu spun altfel) a venit de la Cluj Napoca, acolo unde viceprimarul UDMR din Cluj-Napoca ne-a urat - si poate nu-i frumos ce am sa scriu - sa crapam dracului cu Ziua noastra a tuturor romanilor cu tot...
Cele doua membre PSD care s-au batut in sediul din Cluj-Napoca al partidului au fost excluse din randul social-democratilor. Decizia a fost anuntata de filiala PSD din Cluj-Napoca a PSD.
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
" Interpelarea mea de astazi este o pledoarie pentru dezvoltarea unei scoli de Politie exemplara, cu oameni valorosi si motivati pentru o meserie nu lipsita de pericol si de privatiuni, cu oameni dispusi la sacrificiu si, nu in ultimul rand, cu oameni extrem de bine pregatiti profesional.
Tragic este faptul ca, in doar trei zile, inspectorii celor doua institutii au descoperit ca din 10 scoli controlate, 6 mergeau "pe blat", adica nu detineau aviz de functionare pentru centrale.
Din acel moment, au inceput sa iasa la suprafata toate omisiunile directorilor de scoli, care nu au acordat o atentie prea mare unor "mici" detalii, ce i-ar fi putut costa pe elevi.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Angina, paduchi si scabie in gradinite, scoli si licee Cauza?
"Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim despre marginalizarea copiilor bolnavi de cancer!" "Este foarte important sa fim atenti la nevoile de natura sociala ale copiilor. ... Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim de marginalizarea copiilor bolnavi de cancer.
google-analytics.com