Cautare

64 de rezultate pentru "savu" (5.54 secunde)
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
Daniel Savu: ... Senatorul PSD Daniel Savu, membru in comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru www.e-politic.ro ca tradatorii nu au ce cauta in comisia parlamentara de control a SRI. ... S-a confundat numele meu Daniel Savu cu un anume Ion Savu.
Plenul Senatului a validat miercuri, cu 62 de voturi pentru si niciun vot impotriva, intrarea social-democratului Daniel Savu in randurile grupului PSD din Camera superioara a Parlamentului.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
Romania se confrunta cu o criza puternica de ingineri pe piata fortei de munca, avand in vedere ca in tara noastra se formeaza, in medie, 20-25 de ingineri noi pentru a inlocui 100 de ingineri care se retrag din activitate, declara recent vicepresedintele AOAR, Constantin Savu.
Fara dezvoltare economica, Romania este amenintata de colaps economic, au avertizat miercuri vicepresedintii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) Constantin Savu si Constantin Bostina, citati de Agerpres.
Un accident, jocul hazardului oricum, imi scoate in drum pe profesoara de matematici de la , Constanta Savu. ... A sosit in cele din urma bursa de merit pe care mi-o prognosticase, in alb, doamna Savu.
Psiholog ADRIANA SAVU: ... Psiholog ADRIANA SAVU
Sorin Botar, seful de cabinet al prim-secretarului Ion Savu, a disparut din sediul fostului Comitet Judetean de Partid Alba in noaptea de 23 spre 24 decembrie 1989.
Senatorul social-democrat Daniel Savu a declarat ca i se pare ingrijorator ca "trad&atorii" au ajuns sa vorbeasca despre demnitate si onoare, intrebandu-se de ce ministrul Gabriel Oprea nu si-a dat deja demisia.
Senatorul Daniel Savu a sustinut o declaratie politica in Senat, pe care o puteti citi in continuare. 'L-am condus ieri pe ultimul drum pe Adrian Paunescu.
Blogul Senatorului Daniel Savu: Cum si de ce se implica Basescu in campania electorala Cine voteaza PDL (sau ARD, noua formula sub care se ascund democrat-liberalii) il sustine de fapt pe Traian Basescu si tot ce a reprezentat el in Romania din 2004 si pana in prezent.
Cei care vor continua sunt George Savu, Marian Mecea, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Gabriel Precup, Christopher Quist, Marian Anghelina, Daniel Ene, Catalin Craciun, Marius Jianu si Ninel Corcoveanu, pe liber fiind puse "piesele grele", cu salarii mai mari:
Psiholog ADRIANA SAVU * Articolul a fost publicat in revista PSYVOLUTION (Nr. 2, 1 iulie 2010) si a fost cotat si votat ca cel mai citit articol din numarul respectiv.
Nu vei incetini astfel trecerea timpului, dar nici nu vei trai degeaba! Autor: Psiholog ADRIANA SAVU (Eseu publicat in revista PSYVOLUTION)
Veti fi mai frumosi, mai luminosi si mai armoniosi, acceptand mai usor confuziile vietii, incertitudinile inerente si succesul celorlalti! FITI LUMINOSI! Psiholog Adriana Savu (Sursa: psihologadrianasavu.wordpress.com)
Psiholog ADRIANA SAVU: In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
ADRIANA SAVU) Balsam pentru suflet Instrumentul pe care-l putem controla si modela cel mai usor este vorbirea. ... Psiholog ADRIANA SAVU (Sursa:
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Atmosfera grea, torida si umeda, de fluviu malos, lent ca un leviathan, ce scalda un pamant calcaros si desertic, plin de ciulini, i-a fascinat si pe alti prozatori romani, de la Panait Istrati la Fanus Neagu si Tudor Dumitru Savu.
google-analytics.com