Cautare

37 de rezultate pentru "sas" (3.86 secunde)
celor sase consilieri pedelisti care s-au alaturat lui Solomon - e vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu - n-a fost trecuta cu vederea de liderii PDL.
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu. Cel de-al saptelea este tot un consilier ramas fara partid.
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu. Cel de-al saptelea este tot un consilier ramas fara partid.
Cum Antonie Solomon este primul pe lista, dar a anuntat ca nu vrea sa fie consilier, din partea UNPR vor intra in consiliul local Sebastian Raduletu, avocatul lui Antonie Solomon, Teodor Sas, Mihail Genoiu, Doru Stanescu, Marin Radu, Constantin Ursu si Dorel Marinescu.
Dar e regretabil pentru un sas sa judece cu urechea si nu cu capul. Iar ca profesor de fizica, ar trebui sa stie ca portanta aripilor de licurici te poate duce in bot taman cand credeai ca ai atins astrele.
Procesul de selectare a consultantului strategic a fost initiat la 18 martie, iar pe lista ofertantilor s-au mai aflat Citigroup, Nabarro Wells & Co Limited, Forex Invest Online LLC, Reyl & Cie (France) SAS si Frank Russell Company.
In 2006, singurul ofertant interesat de IAR SA Ghimbav a fost Eurocopter SAS Franta. Atunci, comisia de negociere a solicitat, permanent, ofertantului Eurocopter imbunatatirea ofertei depuse si a prelungit succesiv, cu perioade de 30 de zile, termenul de valabilitate a ofertei pana la data de 21 octombrie 2007.
Dupa mai multi ani in care Bucurestiul a acuzat lipsa unei oferte hoteliere corespunzatoare cu cererea in crestere, in 2008 au fost deschise hotelurile Ramada Plaza, Radisson SAS si a fost finalizata extinderea RIN Grand Hotel, ceea ce a adus in piata o oferta in exces, apreciaza analistii firmei de consultanta.
"Executivul a initiat un proiect pentru modificarea hotararii prin care a fost infiintata Zona Metropolitana Craiova, in sensul asocierii comunei Teasc. Decizia va fi supusa votului consiliului local in sedinta ordinara din aceasta luna", a spus viceprimarul craiovean Teodor Sas.
Din ultima discutie pe care am avut-o cu directorul Yapi Romania am inteles ca ei asteapta ultimul aviz de la Ministerul Finantelor pentru intrarea contingentului in tara", a declarat ieri viceprimarul craiovean Teodor Sas.
La Hotelul Radisson SAS a avut loc prima sesiune a Forumului Financiar Central si Sud-Est European, cu tema "Accesul rapid la fondurile structurale Europene", masa rotunda moderata de vicepresedintele Forum Invest, Dinu Dinulescu, vicepresedintele BCR, Wolfgang Schoiswoh, si Constantin Bostina, presedintele ASPES.
Pana la urma, utilitatea acestui Centru Multifunctional este dovedita chiar prin obtinerea finantarii, pentru ca, daca nu era un proiect credibil, Uniunea Europeana nu mai acorda o asemenea finantare nerambursabila", a declarat viceprimarul Craiovei, Teodor Sas.
Consultantul Louis Berger SAS-Louis Berger Group-Credit Invest International Corporate Finance Ltd-Tuca Zbarcea si Asociatii este consortiul care a realizat primele estimari financiare ale proiectului.
"Pentru IKEA, acceptarea furnizorilor locali poate duce la costuri de achizitie mai reduse ca in alte teritorii, tinand cont nu doar de costurile de productie mai scazute, dar si de costurile mai mici de transport", a spus Ionut Sas, director consultanta fiscala in cadrul PwC Romania.
In secolul al XVIII-lea, acelasi termen a fost folosit de carturarul sas Martin Felmer. La 1816, carturarul grec Dimitrie Philippide a scris o Istorie a Romaniei si o Geografie a Romaniei in greaca.
Sas de origine, omul de afaceri s-a nascut s a trait la Sibiu, pana la varsta de 21 de ani, cand a hotarat sa fuga de regimul comunist din Romania.
si a adaugat poeziei un desen, realizat tot de el, in care Iohannis, imbracat in haine de de sas, primeste un sut in fund.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com