Cautare

37 de rezultate pentru "sas" (2.58 secunde)
Dinca a obtinut 19 voturi din 27, iar celalalt viceprimar, Teodor Sas, a primit diferenta de opt voturi. ... Inainte de inceperea votarii, consilierul PNL Pavel Badea s-a declarat nemultumit de Teodor Sas. "Am o nemultumire si deceptie fata de Sas. ... Poate suntem toti stresati", a replicat Sas.
Deci, traficul se va inchide pe principala artera a orasului, de la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Filantropiei si pana pe Calea Bucuresti, la Universitate", a declarat Teodor Sas, viceprimarul Craiovei.
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas. ... Unul dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas, ales prin vot secret, urmeaza sa preia atributiile primarului suspendat Antonie Solomon.
Asta e procedura", a sustinut viceprimarul Craiovei, Teodor Sas.
Astfel, potrivit Mediafax, AVAS va continua procedura de privatizare a IAR Ghimbav cu ofertantul Eurocopter SAS Franta, dupa ce a acceptat contestatia depusa de firma franceza, a anuntat ieri institutia printr-un comunicat de presa.
Cei care nu au achitat insa taxa de parcare va trebui sa suporte si pretul vinietei", a declarat viceprimarul Craiovei, Teodor Sas.
Adica nu se mai sapa pe sub pamant, asa cum se stabilise, ci de la suprafata", spune viceprimarul Teodor Sas.
Desi era prezent la manifestari, viceprimarul Marinica Dinca a lipsit din delegatia Primariei Craiova, in fruntea careia au stat alaturi doar primarul Solomon si viceprimarul Teodor Sas. Dinca a facut, in schimb, parte din delegatia Consiliului Local Craiova si a PDL, in ambele situatii standu-i alaturi si Sas.
Primul pe lista pentru Consiliul Local Craiova va fi chiar Solomon, iar urmatorii vor fi din randul celor "sapte asa-zisi tradatori, de fapt eroii Craiovei", in frunte cu viceprimarul Teodor Sas, a sustinut edilul, referindu-se la cei sase ex-pedelisti si la Iulian Mincu, aproape exclus si el din PNL.
Consortiul franco-elen este format din firmele Vinci Concessions SAS, Aktor Concessions S.A., Vinci Construction Grand Projets SAS si Aktor SA.
De asemenea, vom amenaja o zona de stationare la capatul dinspre Uzina Ford, facilitate necesara din cauza faptului ca tramvaiele nu vor mai putea ajunge la depoul din Craiovita Noua", a explicat Teodor Sas, viceprimar al Craiovei.
se va construi cu fonduri europene, a anuntat ieri viceprimarul Craiovei, Teodor Sas. ... Ca atare, ea va fi realizata pe bani europeni, iar asta va insemna si ca nu se vor percepe taxe celor care o vor utiliza", a declarat viceprimarul Sas.
Dupa ce au petrecut mai multe ore in fabrica, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, si viceprimarul Craiovei, Teodor Sas, au precizat ca in Banie au fost produse primele doua prototipuri ale noului model Ford B-Max, care va intra in productie de serie anul viitor.
La Camera Deputatilor candideaza Marcel Sas, directorul Liceului Agricol din localitate (Colegiul 1 Marghita), Daniel Negrean, inspector scolar general adjunct (Colegiul 2 Sacuieni-Diosig), Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (Colegiul 3 Alesd), Nicolae Jolta, om de afaceri (Colegiul 4 Beius-Stei), Claudia Vlas, secretar de stat, presedintele Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse (Colegiul 5 Ceica-Holod), deputatul Valeriu Boeriu (Colegiul 6 Salonta), juristul Octavian Dan, consilier municipal (Colegiul 7 Oradea Nufarul), deputatul Eduard Hellvig (Colegiul 8 Oradea Rogerius) si Mircea Malan, avocat (Colegiul 9 Oradea Centru-Velenta).
Un consilier a votat pentru celalalt viceprimar, Teodor Sas. Consilierii PNL au refuzat sa voteze. Unul dintre ei, Pavel Badea, este de parere ca nici unul dintre cei doi viceprimari nu-i poate reprezenta pe craioveni din postura de primar.
Prezidat de profesorul Nicolae Marinescu, evenimentul s-a bucurat de prezenta prefectului judetului, Eugen Georgescu, a presedintelui consiliului judetean, Ion Prioteasa, viceprimarilor Marinica Dinca si Teodor Sas.
Viceprimarul Marinica Dinca si deputatul Mihai Surpateanu au fost alesi prim-vicepresedinti, iar viceprimarul Teodor Sas a fost ales secretar general.
Daca municipalitatea vrea cu orice pret un giratoriu in acea intersectie, solutia ar fi cea deja prevazuta de viceprimarul Teodor Sas:
428/2010", a declarat viceprimarul Craiovei, Teodor Sas. Initial, detinatorii acestor panouri au fost somati de administratia locala craioveana sa-si ridice aceste panouri publicitare sau sa achite chiria.
Dinca i-a nominalizat pe mai multi actuali sau fosti angajati ai primariei, incepand cu viceprimarul Teodor Sas, dar a "uitat"
google-analytics.com