Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (3.89 secunde)
Statele membre UE folosesc insa sistemele de salarizare bazate pe performanta. ... Vicepremierul Dan Nica a afirmat ca setul de principii convenit va fi in functie de sistemul european de salarizare, precum si de cel de echivalare a functiilor in grilele de salarizare, ca in statele Uniunii Europene.
Salarizare in functie de performantele profesionale individuale Salariile bugetarilor ar urma sa includa atat o suma fixa, dar si o parte variabila care va depinde de performantele profesionale individuale ale angajatilor, sistem care va fi reglementat prin noua lege a salarizarii din sectorul public pregatita pentru anul viitor, releva documentul Executivului.
Peste 20 de clase de salarizare se afla in preajma pragului salariului minim pe economie si un sfert din personalul cuprins in administratia publica castiga un salariu sub 1.000 de lei.
Aceste eforturi, materializate in majorarea veniturilor a peste 40 000 de salariati, par acum facute absolut in zadar, in conditiile in care guvernarea tehnocrata, mentorata indeaproape de artizanii taierilor de salarii din regimul Basescu-Boc, dar vopsiti acum in galben, propun o grila de salarizare care de fapt duce la scaderea veniturilor majorate, pare-se, doar pentru cateva luni!
Profesionistii cu staif ai diversiunilor media tot insista in a spune ca aceasta cota unica e aplicata in "foarte multe tari", unde investitorii, pasamite, se calca pe picioare si se inghesuie tocmai datorita acestei binefaceri fiscale.
El a precizat ca sistemul va fi reglementat prin Legea de salarizare unica in sectorul bugetar, in consultare cu sindicatele. Proiectul de lege privind salarizarea unica in sectorul bugetar va fi finalizat pana la sfarsitul lunii aprilie, a anuntat miercuri premierul Emil Boc.
Cred ca ar fi regretabil sa se produca in continuare intarzieri, mai ales in conditiile in care proiectul de lege privind salarizarea unica exista deja si este finalizat intr-o proportie majora.
Proiectul Legii de salarizare unica se aproprie de finalizare. ... Potrivit noilor grile de salarizare, cadrele didactice vor avea salarii din ce in ce mai mari, in urmatorii trei ani.
"Este vorba de ierarhizarea in functie de sistemul european de salarizare, precum si de sistemul de echivalare a functiilor in grilele de salarizare, ca in statele Uniunii Europene.
Stimati colegi, va reamintesc faptul ca in ultimii ani au fost adoptate doua legi-cadru de salarizare unitara a personalului platit din fonduri publice:
Care ar fi avantajele si dezavantajele impozitarii progresive a veniturilor mari ale persoanelor fizice si care sunt limitele impozitului forfetar comparativ cu cota unica, pentru persoanele juridice - acestea sunt temele care preocupa firmele private si pe angajatii lor.
Marian Sarbu a declarat ca prin legea unica de salarizare se va incerca o crestere a nivelului de salarizare prin scaderea salariilor unor categorii de bugetari care au salarii foarte mari si ridicarea nivelului de salarizare pentru cei cu salarii mici, planul fiind ca in patru, cinci ani salariul minim sa fie de 50% din salariul mediu.
In privinta proiectului Legii unitare de salarizare pentru anul 2011, premierul a dispus Ministerului Muncii si Ministerului Finantelor sa reanalizeze coeficientii de salarizare prioritar pentru sectoarele de Sanatate si Educatie, a sustinut Baciu.
Premierul Emil Boc a transmis ieri, in videoconferinta cu prefectii, ca guvernul apara cota unica si le-a solicitat sa explice mai departe ca executivul "face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura un minim de resursa in mediul privat si pentru crearea de locuri de munca in conditiile pe care Romania le are in momentul de fata".
Legea unica a salarizarii in sistemul bugetar se va aplica din 2010 si nu din 2009, chiar daca negocierile cu sindicatele vor fi finalizate in prima parte a acestui an.
Secretarul general al PNL Radu Stroe a declarat, sambata, ca Guvernul Boc realizeaza un nou record in Romania prin implementarea angajarii raspunderii in fata Parlamentului ca politica de stat, dupa ordonantele neconstitutionale, calificand grila unica de salarizare drept aberatie.
Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a anuntat ca legea de salarizare unitara din sistemul bugetar, ce ar trebui adoptata pana la 30 octombrie, va fi aplicata pe durata mai multor ani, in functie de resursele financiare ale statului.
O noua intalnire pe tema Legii unitare de salarizare in sistemul bugetar va avea loc joi, de la ora 10:00, la Ministerul Finantelor, pentru a elimina anumite deficiente semnalate de partenerii sociali si de CSM, a declarat astazi presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.
impozitul cota unica sau impozitul diferentiat in functie de venit. ... Sa luam in discutie prima varianta, cea privind cota unica de impozitare. ... Dupa cum afirma sustinatorii cotei unice de impozitare, pe masura ce salariile vor creste in Romania, cota unica de 16% devine tot mai avantajoasa pentru majoritatea salariatilor.
Legea unica a salarizarii intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010, principalul scop fiind acela de eliminare a veniturilor salariale exagerate din domeniul bugetar.
google-analytics.com