Cautare

848 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (2.58 secunde)
El a recapitulat ca in noiembrie 2004, grupul desfasura exercitii de formare, in largul coastei Californiei de Sud, in pregatirea unei misiuni de lupta in zona Golfului Persic. Gary Voorhis raspundea de un calculator Aegis, fiind si un tehnician CEC (Capabilitatea de Angajament Cooperativ) la bordul lui USS Princeton.
In fine, sunt si unii care zic ca daca esti foarte bun, poti deveni grafician sau pictor, si iti poti vinde picturile si schitele in expozitii, in strada ori online, de unde scoti o groaza de bani.
Numarul angajatilor din Dolj care acceptau sa primeasca un salariu minim pe economie în cartea de munca, pentru ca la salariu sa primeasca mai multi bani, era, în anii trecuti, destul de mare.
Au avantaj angajatii, pentru ca vor primi mai multi bani in mana, dar angajatorii vor suporta costuri si mai mari cu forta de munca. ... Premierul Emil Boc a anuntat miercuri ca executivul a majorat salariul minim brut pe tara pentru anul 2011 de la 600 la 670 de lei.
TBI Credit ameninta o familie din Craiova ca ii executa apartamentul pentru o suma de trei ori mai mare decat creditul initial.
Inainte de semnarea unui contract, trebuie sa stiti sa negociati conditiile de angajare. ... In multe cazuri, cei mai multi aspiranti la un loc de munca nu pun prea mare baza pe negocierea contractului de angajare, fiind multumiti ca au obtinut o slujba.
Intr-o societate in care "banii vorbesc", salariul este unul dintre factorii determinanti in alegerea unui loc de munca in defavoarea altuia. Totusi, specialistii recomanda ca inainte de a respinge o anumita oferta de munca din cauza unui salariu sa va ganditi si la facilitatile oferite de angajator.
Pensionarii care lucreaza si primesc salariu au 15 zile sa opteze intre suspendarea platii pensiei pe durata activitatii si incetarea raporturilor de munca, daca nivelul pensiei nete aflate in plata depaseste nivelul salariului mediu brut pe economie, potrivit proiectului de lege al Guvernului.
Pentru persoanele care au un salariu de 350 RON/luna, visul de a avea o locuinta poate deveni realitate numai daca sunt ajutate financiar de rude.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
Desi promoveaza cu agresivitate produse bancare de creditare cu dobanzi din ce in ce mai mici, bancile nu reusesc sa-si multumeasca clientii cu venituri mici care vor sa contracteze imprumuturi de nevoi personale.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Liderii partidelor de guvernamant au convenit asupra principiilor ce vor fundamenta Legea salarizarii in sectorul bugetar, stabilindu-se ca proportia dintre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistem sa fie de 1 la 15, reducere substantiala fata de proportia de pana acum, de 1 la 72.
Sindicatele din Romania vor ca dupa aderare angajatii romani sa beneficieze atat de obligatii, cat si de drepturi egale. Daca nu vor reusi sa obtina un salariu minim pe economie mai mare, sindicalistii ameninta cu miscari de strada, in prag de aderare.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete.
Cei care au contract de comision sau de prestari servicii sunt obligati sa contribuie din aceste venituri si la asigurarile sociale de stat, si la pensia suplimentara.
Cei care au contract de comision sau de prestari servicii sunt obligati sa contribuie din aceste venituri si la asigurarile sociale de stat, si la pensia suplimentara.
Oamenii de afaceri si branch managerii cunoscuti din Craiova au salarii lunare cu multe zerouri. Veniturile totale ale afaceristilor intervievati de GdS se învârt în jurul a 5.000 de euro pe luna. O afacere de top este condusa de manageri pe masura.
Oamenii de afaceri si branch managerii cunoscuti din Craiova au salarii lunare cu multe zerouri. Veniturile totale ale afaceristilor intervievati de GdS se învârt în jurul a 5.000 de euro pe luna. O afacere de top este condusa de manageri pe masura.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
google-analytics.com