Cautare

1703 de rezultate pentru "rus monica" (5.98 secunde)
Sah cu zaruri Imediat dupa alegerile locale, intr-o emisiune a Danei Grecu, intram in coliziune cu Dan Sova atunci cand imi marturiseam anumite perplexitati legate de prestatia domnului Ioan Rus.
Cum era aia a lui Pastorel, cu soldatul rus? "Soldat rus, soldat rus/Cine te-a pus acolo sus?/Te iubesc popoarele, sau iti put picioarele?" Gasim noi o rima la american!
Efecte in lant Gigantul rus Gazprom sustine ca livrarile catre Europa se desfasoara in parametri obisnuiti. ... El a cerut duminica seara omologului sau rus, Vladimir Putin, sa solicite companiei Gazprom reluarea discutiilor.
Oficialul rus a precizat ca va avea consultari pe aceasta tema cu conducerea proiectului. ... "Furnizarea de gaze s-ar putea face si pe alte cai decat rutele traditionale", a adaugat vicepresedintele grupului rus.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, a propus omologului sau rus, Viktor Hristenko, inceperea unei analize privind interconectarea sistemelor energetice ale celor doua state, a anuntat ieri Ministerul Economiei.
Nu cu mult timp in urma, dupa instalarea lui Ludovic Orban in fruntea Ministerului Transporturilor, democratul Mihai Ochialbescu a fost inlocuit in functie de liberalul Radu Rus.
Alexander Medvedev, director general adjunct al Gazprom, a avertizat ca o propunere a Comisiei Europene (CE) care ar limita accesul grupului rus la retelele de distributie a energiei ale statelor membre ale UE va duce la majorarea preturilor gazelor naturale, potrivit site-ului forbes.com.
Liderul Sindicatului "Metalurgistul" din cadrul Tenaris Silcotub Zalau, Alexandru Rus, a declarat ca, initial, in vara, s-a stabilit cu conducerea companiei ca productia de tevi sa creasca, pe fondul unei cereri tot mai mari de pe piata, dar in prezent pe fondul crizei economice nu se mai justifica majorarea productiei, activitatea urmand sa fie oprita intre 19 decembrie 2008-5 ianuarie 2009.
Iulia Timosenko a sosit ieri dupa-amiaza la Moscova si s-a dus la sediul guvernului rus. ... Premierul rus Vladimir Putin se asteapta ca, în baza acestui acord, livrarile de gaz rusesc prin Ucraina spre Europa sa fie reluate în viitorul apropiat, relateaza Reuters.
Spania si Rusia vor semna un "amplu acord de cooperare energetica", a anuntat luni premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero (foto), in prima zi a vizitei la Madrid a presedintelui rus Dmitri Medvedev.
Ziaristul crede ca Ioan Rus, fostul ministru de Interne, merita sa fie sustinut pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. ... Timpul i-a dat dreptate lui Rus de vreme ce si acum alegerile europarlamentare din 25 mai se vor desfasura dupa aceleasi liste.
HotNews.ro Ungaria va termina doar la primavara autostrada pana la Nadlac Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri.
Cele mai interesante filme rusesti vor rula in perioada 25-28 noiembrie 2013 la Cinema Studio in Bucuresti, in cadrul Zilelor Filmului Rus, dedicate sarbatoririi a 95 de ani de la infiintarea Studioului Lenfilm din Moscova.
Intrebat de economica.net daca s-au rezolvat problemele legate de alunecarile de teren din zona, ministrul Transporturilor Ioan Rus a spus ca mai este de lucru, dar ca tronsonul de autostrada este sigur pentru soferi. ... Pe drumurile de legatura se va mai lucra, a spus Ioan Rus.
Un rus s-a oferit pentru aceasta premiera chirugicala (VIDEO) (Autoare: Magda Marincovici) Un rus in varsta de 30 de ani, afectat de o boala rara, s-a oferit voluntar pentru a deveni primul pacient care sa beneficieze de o grefa de cap. ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/grefa-de-cap-pe-un-alt-corp-un-rus-s-a-oferit-pentru-aceasta-premiera-chirugicala-video-4106.html
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita joi, 4 aprilie 2019, de la ora 18:30, la vernisajul expoziției temporare de fotografie 3#Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.
- Daca ati observat, grupul asta constituit nu se limita la Ion Iliescu, la Voican Voiculescu si Rus. ... Pai cum sa-l pui pe Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si pe Rus?
Un militar rus a murit din cauza radiatiilor de la Cernobil. Potrivit datelor publicate de Serviciul Medical Militar al Federatiei Ruse, a fost constatat primul deces al unui soldat rus cauzat de radiatiile primite la Cernobil.
Serviciul Federal de Securitate rus (FSB) l-a arestat ieri pe Gabriel Grecu, secretarul I al Ambasadei Romaniei la Moscova, pentru incercarea de a obtine informatii militare secrete.
Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, spune ca aderarea Suediei la NATO va avea un impact negativ asupra stabilitatii in nordul Europei, iar Moscova va riposta. ... Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe:
google-analytics.com