Cautare

1705 de rezultate pentru "rus monica" (3.21 secunde)
Denumirea de "presedinte al Transnistriei", atribuita lui Igor Smirnov in comunicatele Ministerului rus de Externe, genereaza suspiciuni privind caracterul impartial al acestei tari in calitate de mediator in diferendul transnistrean, sustin autoritatile de la Chisinau.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, apreciaza ca, in cazul in care PSD ar ajunge la guvernare, Ioan Rus ar fi mai bun premier decat Mircea Geoana. "Domnul Rus are o pregatire solida, are experienta guvernarii, in timp ce domnul Geoana are o singura calitate:
Liderii grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas si-au anuntat marti demisiile din toate functiile din PSD, precizand insa ca raman simpli membri de partid. ... Dancu si Rus nu au participat la aceasta sedinta.
Afirmatiile secretarului general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer - care a declarat ca Rusia a folosit forta excesiva - l-au deranjat in mod vadit pe reprezentantul rus la NATO, Dmitri Rogozin, care a aratat ca Moscova isi va reviziu relatiile cu Alianta Nord - Atlantica.
Pe fondul situatiei de criza, votul Parlamentului rus, care cere recunoasterea independentei regiunilor separatiste ale Georgiei Abhazia si Osetia de Sud, a fost catalogat de presedintele georgian Mihail Saakasvili drept "tragic", in timp ce Statele Unite ale Americii continua sa transmita semnale ca va sanctiona actiunile Rusiei, care, potrivit americanilor, nu au respectat acordul de incetare a focului.
Intrevederea trilaterala dintre presedintele rus Dmitri Medvedev, presedintele moldovean Vladimir Voronin si liderul de la Tiraspol Igor Smirnov (foto) ar putea avea loc in 18 martie la Moscova, la initiativa Kremlinului, a anuntat presedintele transnistrean.
Scandalos este ca printre coproprietarii uzinei se numara omul de afaceri rus, Aliser Usmanov, si cel ucrainean, Rinat Ahmetov, reprezentanti ai unor tari mediatoare ale conflictului transnistrean, subliniaza cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta.
Presedintele Dmitri Medvedev (foto) a devenit primul lider rus care si-a declarat public averea, constand in venituri de 124. ... Presedintele rus, fost avocat, a castigat in 2008 4,14 milioane de ruble (124.
Articolul de 18 pagini redactat de un colonel rus acuza Polonia ca a provocat cel de-al Doilea Razbi Mondial prin refuzul sau de a nu raspunde cererilor lui Adolf Hitler.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene.
Presedintele american, Barack Obama a fost primit de premierul rus, Vladimir Putin (foto). ... Luni, in timpul intalnirii cu presedintele rus Dmitri Medvedev, Obama amintea jurnalistilor ca se va intalni cu presedintele, pardon, premierul Putin.
Premierul rus Vladimir Putin (foto) a efectuat luni o vizita-surpriza in Cecenia, unde este activa o rebeliune islamista si separatista, a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului rus, Aleksandr Smirnov.
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L: ... Am crezut, cu Ioan Rus si altii, ca vom putea reforma PSD, care avea 25 de vicepresedinti, din care 23 erau din Bucuresti.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ca de carcotasi marginasi ca Dancu si Rus nu are nevoie acest partid.
Vanghelie propune excluderea lui Dancu si Rus Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat sambata, la finalul intalnirii de la Poiana Brasov, ca va propune astazi, in Comitetul Executiv National (CExN), excluderea din partid a lui Vasile Dancu si a lui Ioan Rus, transmite www.mediafax.ro.
Premierul rus, Vladimir Putin, a ironizat sistemul electoral american, raspunzand unei declaratii a secretarului american al Apararii, Robert Gates, care a afirmat, potrivit documentelor WikiLeaks, ca democratia a disparut in Rusia.
"Totusi, ea (reactia rusilor, n.red.) a fost in mod justificat foarte dura", adauga sursa citata, care aminteste declaratiile purtatorului de cuvant ale MAE rus Alexander Lukashevich, dar si faptul ca diplomatii romani au caracterizat limbajul Moscovei drept "nepotrivit".
Totodata, diplomatul rus a spus ca aliante militare ca NATO se dovedesc incapabile "sa-i protejeze pe europeni de asemenea atacuri ale teroristilor solitari".
Sorin Rosca Stanescu) Demisia sau demiterea lui Ioan Rus pluteste in aer. ... Fapt este ca ministrii Ioan Rus si Victor Paul Dobre au acceptat o cifra invalida, care le-a fost furnizata de Guvernul anterior, privind numarul de cetateni cu drept de vot inscrisi pe listele electorale permanente.
Domnul Rus insista si spune ca a plecat de la minister si nu ... ... Am terminat cu domnul Rus. Inteleg ca se mai poate discuta despre domnul Rus la garaj.
google-analytics.com