Cautare

1705 de rezultate pentru "rus monica" (2.86 secunde)
Vicepresedintele PDL Monica Macovei sustine, intr-o postare pe blogul sau, ca liderul PSD Victor Ponta "nu e doar imatur, are si tupeu", referindu-se la o declaratie a acestuia referitoare la meritele pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. ... Si crede ca poate pacali o tara intreaga", sustine Monica Macovei.
Becali, despre Monica Macovei: O baba cocosata Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "baba cocosata" cu "multe radacini in justitia romaneasca." Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat sa faca scurte descrieri unor oameni politici din Romania.
In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!
Cu un palmares impresionant, Monica Iagar este una dintre cele mai apreciate atlete din Romania.
Cu pregatirea si competentele sale, Monica Gheorghiu ar fi putut fi un manager de top intr-o mare corporatie. ... Monica Gheorgiu promoveaza programe de descoperire, prin teste recunoscute international, a copiilor supradotati si programe de educatie alternativa destinate atat copiilor, cat si parintilor acestora.
Monica Luminos Redactor-Sef Doctorul meu: ... Ne ofera cele mai bune sfaturi conferentiar doctor Monica Luminos, sef de sectie la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals. ... MONICA LUMINOS:
dubla campioana mondiala Monica Iagar, medic primar medicina de familie Corina Schepp, medic de familie, competenta in apifitoterapie Ruxandra Constantina si specialistul in fitness si nutritie Liora Zytcer. ... nutritie si sport alaturi de Monica Iagar si Liora Zytcer.
Monica Luminos demonteaza un mit: ... Magda Marincovici / mariustuca.ro) Conferentiar doctor Monica Luminos este sefa sectiei de boli infectioase copii de la Institutul National Matei Bals. ... Monica Luminos spune ca se astepata la cazuri multe si severe.
Monica Pop: ... Magda Marincovici) Profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, lanseaza pe facebook celor interesati de sanatatea copiilor o propunere pentru care nu ar fi nevoie de sume imense, ci de vointa: ... Monica Pop propune:
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Unul dintre cele mai cunoscute atacuri a aparut intr-un cotidian central, care, citand dubioase a€žsurse care doresc sa-si pastreze anonimatula€œ, o prezenta pe Monica Macovei ca fiind o impatimita consumatoare de bauturi alcoolice, care, la betie, face urat, avand chiar obiceiul de a sparge pahare.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele american Barack Obama a ajuns astazi la Praga unde a semnat impreuna cu omologul sau rus Dmitri Medvedev noul tratat pentru reducerea armamentului nuclear. ... Presedintele american si cel rus vor avea si o intrevedere in spatele usilor inchise.
Diplomatul roman a fost arestat la Moscova in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean rus informatii clasificate de natura militara Serviciile secrete ruse, FSB, au arestat un diplomat roman acuzat de spionaj, relateaza AFP.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Revenind la tensiunile din interiorul PSD, exista voci care sustin ca Mircea Geoana, presedintele PSD si Ioan Rus, liderul „grupului de la Cluj”, pregatesc debarcarea lui Adrian Nastase din functia de presedinte executiv al partidului „mult iubit” de Bunicuta, prin convocarea unui congres extraordinar.
Disidentul rus Vladimir Bukovski a declarat ieri la Brasov ca detine documente care atesta ca planurile revolutiilor din estul Europei au fost intocmite la Moscova, intr-unul dintre acestea fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov apreciind ca Ion Iliescu este bun pentru Romania.
Autoritatile americane examineaza legaturile lui Roman Abramovici cu Kremli-nul, in cadrul unei anchete privind suma de 2,3 miliarde de dolari cu care o companie controlata de miliardarul rus a preluat compania americana Oregon Steel.
google-analytics.com