Cautare

1705 de rezultate pentru "rus monica" (7.47 secunde)
Dan Voiculescu a reiesit ieri la rampa cu o alta dezvaluire "cutremuratoare" despre ispravile ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Pe de alta parte, senatorul PSD Cristian Radu Georgescu este convins ca motiunea impotriva ministrului Justitiei, Monica Macovei, are toate sansele sa treaca de Senat.
Vicepresedintele parlamentului german, deputatul social-democrat Susanne Kastner, a avertizat clasa politica din Romania ca demiterea ministrului justitiei, Monica Macovei, in urma motiunii simple aprobate de Senat, ar putea activa clauzele de salvgardare.
Mariana Bitang, ce detine in prezent functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, o va inlocui pe Monica Iacob Ridzi la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului. Comisia Ridzi a votat astazi recomandarea inceperii urmaririi penale si revocarea din functie a ministrului PD-L Monica Iacob Ridzi.
Procurorii anticoruptie sustin ca fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, ar fi cerut stergerea email-urilor si datelor informatice ale MTS care vizau organizarea Zilelor Tineretului, astfel incat ele sa nu fie descoperite.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Si sunt aici, timisoreni, pentru a va aminti ceea ce nu poate fi furat din memoria noastra, spre a va aminti ca Europa nu ne-a primit pentru ca ne-au dus acolo Traian Basescu si Monica Macovei.
Cert este ca va naste prin cezariana, iar nasa micutului va fi Monica Anghel. ... Nasa va ramane tot Monica Anghel sau te-ai razgandit? ... Da, clar, Monica. ... Monica Anghel ce zice? ... Monica ma suna in fiecare zi.
Conferentiar doctor Monica Luminos, sefa Sectiei clinice de boli infectioase pentru copii, din cadrul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", ne atrage atentia asupra principalelor simptome ale gripei: ... Monica Luminos.
Monica Pop, specialist in oftalmologie, a avut o ambitie iesita din comun atunci cand si-a propus sa scape de kilogramele in plus. Medicul oftalmolog Monica Pop a uimit pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca foarte mult.
Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit. ... Pentru multi, Monica Anghel ar putea fi un exemplu de urmat. ... Monica Anghel ne-a dezvaluit ca a slabit 25 de kilograme din luna octombrie a anului trecut pana la sfarsitul lunii mai.
S-a contat astfel pe faptul ca Renate Weber, stalp de sustinere al asa-zisei societati civile, va reusi sa tina locul, in inimile frante ale talibanilor din presa si din politica, numitei Monica Macovei.
Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, ezita sa se pronunte transant in favoarea lui Adrian Nastase sau a lui Ion Iliescu pentru preluarea presedintiei partidului, declarand ca nu si-a format un punct de vedere suta la suta.
Echipa de tineri Despre garnitura de tineri actualul lider al partidului a spus ca va include o serie de “oameni de la nivel local“, facand trimitere in special la liderul PSD Cluj, Ioan Rus. “Stiu ca intentiile lui Rus sunt, chiar daca mai nerabdatoare, ca si ale mele.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului.
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
„Intre Romania si Federatia Rusa exista incredere si dorinta de a face lucruri bune impreuna“, a declarat ieri ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, la finalul intalnirii cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, prezent la Bucuresti.
Contextul revolutionar Dezmembrarea Imperiului rus care s-a produs in urma revolutiei ruse din februarie 1917 a insemnat momentul crucial in care popoarele imperiului au accelerat lupta pentru afirmarea identitatii nationale si pentru propria organizare in state nationale proprii, pe baza principiului autodeterminarii.
Vehementa lui Rus a produs iritare. ... Titus Corlatean, Cristian Diaconescu, Ioan Rus si Mihai Tanasescu ar avea locurile asigurate, in timp ce nominalizarea lui Victor Ponta este sub semnul intrebarii.
Victor Ponta cere transant "asumarea raspunderii", in timp ce, mai prudent, Ion Rus sustine necesitatea unei analize realiste a cauzelor si consecintelor esecului electoral.
google-analytics.com