Cautare

1705 de rezultate pentru "rus monica" (2.57 secunde)
Elena Basescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaratiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. ... Elena Basescu s-a dezlantuit impotriva fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, care criticase coruptia din PD-L. ... Monica Macovei de ce zice ca cei din PDL fura?
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din acest motiv, Monica Macovei a precizat ca trebuie instituite masuri legislative si institutionale care sa clarifice rolul parchetelor in a combate si pedepsi criminalitatea. ... Trebuie un sistem care poate face o auditare a activitatii Parchetului ", a spus Monica Macovei, explicind ca, din contra, se mareste independenta acestora.
1-6, 7-5, 6-3 Irina Begu si Monica Niculescu castiga meciul decisiv cu perechea Timea Babos/Reka-Luka Jani: ... 6-1, 6-4 Irina Begu si Monica Niculescu castiga meciul decisiv cu Jocelyn Rae si Heather Watson: ... 6-3, 6-3 Monica Niculescu castiga al doilea meci cu Diana Marcinkevica:
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! ... Guvernul Romaniei a fost evacuat in graba de la Bucuresti la Iasi, la granita cu provincia Basarabia din Imperiul Rus.
Daca senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu (foto) sustine ca un congres extraordinar care sa elimine functia de presedinte executiv ar putea avea loc in jumatate de an, Ioan Rus nu vede acest subiect ca fiind actual.
FARCAS) La inceputul anului 2013, ufologul polonez Piotr Cielebias, a luat un interviu ufologului rus din generatia de mijloc, Mihail Borisovici Gershtein (foto). ... Prima intrebare a lui Cielebias a fost daca guvernul rus tainuieste cumva anumite informatii OZN.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Iliescu ataca dur grupul de la Cluj Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a criticat ieri pe Ioan Rus si pe Vasile Dancu, transmite www.mediafax.ro.
Ioan Rus, noul ministru de Interne: Schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, al competentei Noul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, a preluat, marti dimineata, mandatul de la Gabriel Berca, fostul detinator al portofoliului Internelor.
De cate voturi este nevoie pentru suspendarea lui Basescu Ministrul de Interne, Ioan Rus, a precizat ca in acest moment in Romania sunt 18.308.612 de oameni care au 18 ani.
Cum unul dintre principalii vinovati pentru aceasta situatie e considerat a fi ministrul de Interne, Ioan Rus, cel care e suspectat a fi omul lui Traian Basescu si, totodata, girantul moral al cifrei de peste 18 milioane de romani cu drept de vot, liberalii cer capul acestuia, chiar daca nu direct, ci printr-o manevra tip "bate saua sa priceapa iapa".
RUS, DEMISIA! ... Domnule prim-ministru, draga Victor, Trimite-l acasa pe RUS! ... Cu Rus nu se poate avea incredere nici sa treci strada. Si cand colo, superb indemn ai facut, n-am ce zice, anume, nu putea fi ceva mai superb decat sa ceri sa colaboreze Rus cu Blaga pentru liste.
stirea diminetii nu este demisia lui Rus si a lui Dobre de la Interne si de la Administratie, ci faptul ca "Somnorila" Antonescu e treaz la ora zece dimineata! ... Ioan Rus nu avea ce cauta in guvern.
Savantul rus explica fenomenul Taina mortii devine un lucru din ce in ce mai palpabil, asta dupa ce un savant rus pretinde ca a reusit sa fotografieze sufletul omului, care paraseste trupul dupa moarte. ... Savantul rus pretinde ca a reusit imposibilul:
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
Monica Columbeanu, sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu, va fi purtatorul de cuvant al fostului deputat Nati Meir, candidat independent la Presedintie. De ce a aceptat Monica o astfel de functie?
Meciul dintre ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, pe tema perchezitionarii a doua case ale acestuia se reia in aceeasi termeni, nici unul nerecunoscand ca prima data s-a comis vreo greseala procedurala.
google-analytics.com