Cautare

1703 de rezultate pentru "rus monica" (8.87 secunde)
Monica Macovei nu are de gand sa faca nici un pas inapoi.
Monica Macovei, ministrul justitiei, s-a contrat cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu secretarul general interimar al executivului, Radu Stroe, dupa ce acesta din urma a amenintat-o ca ii va cere public demisia, deoarece l-a acuzat la televizor ca schimba continutul documentelor emise de guvern.
Tatoiu Marile spirite ale renasterii, acei nelinistiti iscoditori, care incercau sa patrunda cu minte cat mai mult din tainele lumii, erau niste mediocri, niste prapaditi, niste ingalati, pe langa colosala personalitate care este Monica Tatoiu. ... Si Monica Tatoiu nu se picteaza?
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
Ion Iliescu a declarat miercuri seara, dupa intalnirea cu sefii de filiale ai PSD, ca discursul sau de la Biroul Executiv (BEx)de saptamana viitoare ar putea reprezenta o surpriza, urmand sa se vada ca este “ceva mai reformist“ chiar decat Ioan Rus.
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Dupa victoria repurtata deja zilele trecute, prin neoferirea statutului de tari candidate la NATO pentru Ucraina si Georgia, presedintele rus, Vladimir Putin, a dovedit în fata membrilor Aliantei ca are un cuvânt de spus. Ultima zi a celui mai mare summit din istoria NATO, organizat în aceasta saptamâna la Bucuresti, a fost deosebit de importanta, fiind dedicata consiliilor NATO-Ucraina si NATO-Rusia.
Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid, dupa ce organizatia clujeana le-a cerut acest lucru prin vocea presedinelui Vasile Soporan Printre motivele pentru care cei doi nu vor candida se numara faptul ca partidul a uitat de proiectul de reforma asumat in 2005 si ca cei din conducerea centrala dau impresia ca nu mai au nevoie de ei.
Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) are drept prioritate zero aderarea Romaniei la spatiul Schengen, a afirmat, azi, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort Ioan Rus, citat de Agerpres."Avem prioritate zero Schengen-ul.
Ioan Rus acuza "atitudinea de FRONDA" a autoritatilor de la Budapesta Scandalul diplomatic creat in jurul reinhumarii poetului Nyiro Joszef nu s-a incheiat.
Pentru cine se afla Ioan Rus in guvernul Ponta?
Dati-l afara din partid pe Rus! Cred ca trecem mult prea repede peste semnificatia interceptarii convorbirilor dintre Rus si Dobre.
Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal si canapele din Romania, anunta finalizarea proiectului de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat si inaugureaza intr-un cadru oficial pe 30 ianuarie 2014, componenta principala a proiectului, respectiv noua fabrica de productie a mobilierului tapitat din Dudestii Noi, Timis.
HotNews.ro Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia:
Ultimul Razboi Ruso-Turc a avut loc in perioada 1914-1918 Ultimul Razboi Ruso-Turc a avut loc in perioada 1914-1918 si a facut parte din Primul Razboi Mondial si Razboiul Civil Rus, a carei victorie a fost indefinibila.
In timp ce unii parlamentari europeni cer redeschiderea capitolului Justitie in cazul Romaniei, PSD-ul, cu Ion Iliescu in frunte, nu mai prididesc acuzand-o pe Monica Macovei de imixtiune si abuzuri - asta in conditiile in care PSD a fost criticat in mod constant, de catre institutiile europene, pentru imixtiunea sa in treburile justitiei si pentru politizarea distinsei doamne legate la ochi.
Presedintele PD a anuntat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, a fost invitata sa participe la sedinta Colegiului Director al PD de luni, unde se va face o evaluare a activitatii ministrilor democrati in primele sase luni de guvernare.
"Sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului!" "Cui ii e frica de Monica Macovei?" Deputatul conservator Sergiu Andon, presedinte al Comisiei juridice, a declarat la dezbateri ca uneori ii este frica de ministrul Justitiei, Monica Macovei, pentru ca aceasta este "o paracioasa", care "pa-raste tara si institutiile statului la Bruxelles".
Premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Justitiei, Monica Macovei, se acuza reciproc de lipsa de comunicare pe tema Legii Agentiei Nationale de Integritate. ... Monica Macovei sustine insa ca ar fi venit cu placere daca premierul si-ar fi exprimat telefonic aceasta dorinta.
Prezenta la Constanta pentru analiza anuala a activitatii Directiei Judetene pentru Sport si a Clubului Farul, ministrul Monica Iacob Ridzi (foto) a fost alaturi de colegii sai democrat-liberali in cadrul unei conferinte de presa in care problema tensiunilor locale dintre PD-L si PSD a fost mediata cu gratie de secretarul de stat Razvan Murgeanu, care a "taiat" elanul presei, precizand ca alocarea fondurilor in mod "preferential" de catre Consiliul Judetean (condus de social-democratul Nicusor Constantinescu) este o problema pe care o va gestiona liderul Mircea Banias.
google-analytics.com