Cautare

829 de rezultate pentru "rosu sandor" (3.54 secunde)
dupa o faza acuta in care limba si fata interna a obrajilor sunt de un rosu aprins, uscate si lucioase, apar depuneri albicioase cremoase, care se pot desprinde. ... Afte Aftele sunt albicioase, situate la marginea limbii, cu margini colorate in rosu aprins, rotunde, bine conturate. ... Rosu aprins:
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Primaria Brasov a anuntat, luni, intr-un comunicat, ca in prezent se schiaza in conditii excelente pe toate partiile in zona superioara a masivului Postavarul (Drumul Rosu, Kanzel, Sulinar, Lupului, Subteleferic), stratul de zapada fiind intre 50 de centimetri pe Kanzel si 40 de centimetri pe celelalte partii.
Vedetele au defilat pe covorul rosu al Galei Primetime Emmy 2015 in creatiile designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. Printre cele care au stralucit pe covorul rosu in rochiile designerului s-au numarat:
O fetita a fost salvata de salvamarii de pe plaja din Eforie dupa ce s-a aventurat cu salteaua in apa, desi in cursul zilei a fost arborat steagul rosu. Numarul turistilor care au ignorat zilele acestea steagul rosu arborat de salvamari a fost foarte mare.
Cele mai multe cazuri, cod rosu Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SAB-IF), Alis Grasu, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.
Gazda daruieste fiecarui urator un ou rosu. ... Flacaii trebuie sa se duca cu flori la casele unde locuiesc fetele care le sunt cele mai dragi, iar ele, pentru a isi arata consimtamantul la sentimentele lor, trebuie sa le ofera un ou rosu.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O alta anomalie a siteului oficial al PSD este faptul ca fundalul albastru - in diferite nuante - este dominanta pe prima pagina a siteului, desi formatiunea si-a schimbat culoarea oficiala in rosu de mai bine de doua luni.
Blazonul sau reprezinta un soare rosu strapuns de o sulita aurie, iar deviza sa este Neplecat, neinfrant, nesfaramat. ... Blazonul lor reprezinta un dragon rosu cu trei capete care scuipa foc, asezat pe un fundal negru, cele 3 capete reprezentandu-i pe Aegon si pe surorile sale.
Astfel ca a cerut permisiunea sa devieze de la traiectoria de aterizare si sa se intoarca spre OZN-ul stralucitor si rosu, "doar pentru a vedea ce face acesta".
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Florio / Posted by Postolache Violeta Florio Ingrediente - 1 l alcool - 1 l vin rosu sec - 1/2 l sirop visine - 1 esenta migdale Mod de preparare Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Eu am folosit tuica de prune si vin rosu de butuc.
- Am observat un corp globular (sferic), luminos, de culoare alb-liliachiu fluorescent, cu un brau de lumini la mijloc, de culoare rosu-deschis si verde-deschis, care cobora peste soseaua de deasupra barajului si care, in aparenta s-a asezat pe asfalt, in mijlocul barajului.
Arta si magie, viata si moarte in preistorie, Civilizatia romana la Dunarea de jos - Durostorum, Sultana - Malu Rosu:
Tendintele verii anului 2006 incurajau decorarea locuintelor in nuante din aceeasi gama, vara lui 2007 vine cu propuneri indraznete si combinatii de culori puternice, contrastante (portocaliu-albastru, galben-verde, rosu-negru, violet-roz). ... Nuantele de rosu sunt inchise, puternice, contrastante si pot fi combinate cu negru, alb, lila sau crem.
Drapelul National - albastru, galben, rosu -de la lance- a fost decretat, pentru prima oara, ca simbol national de Guvernul revolutionar provizoriu din Tara Romaneasca la 14/26 iunie 1848, avand deviza Dreptate - Fratie inscrisa pe el.
Prima dintre acestea, Larisa Rosu, care este si componenta a lotului national de box, a reusit sa fie cea mai buna pugilista a categoriei 70 Kg, reusind sa-si adjudece trofeul dupa ce a trecut fara emotii de adversare de calibru de la cluburi cotate mult mai bine la inceputul intrecerii.
Recent, presedintele Traian Basescu a atras atentia Ministerului de Finante ca nu si-a facut treaba si ca vom primi "stegulet rosu" din partea Comisiei Europene din cauza ca monitorizarea incasarilor taxei pe valoarea adaugata nu este functionala.
Tot "rosu" este posibil sa primeasca si sistemul de informare despre colectarea accizelor si a TVA. ... Orban a precizat ca este posibil ca si acest capitol sa figureze in raportul Comisiei cu un steag rosu, dar ca lucrurile o vor lua totusi intr-o directie buna.
google-analytics.com