Cautare

154 de rezultate pentru "romtelecom tv" (2.60 secunde)
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
Platile interbancare vor putea fi insa facute doar pina la ora 12.00, fie de la ghiseele bancii, fie prin canalele electronice (BT 24, BT ULTRA). Tot pina la aceeasi ora vor fi facute si incasari pentru facturi Connex, Orange, Romtelecom etc.
Aglomeratie mare a fost si la Romtelecom, desi aceasta companie nu va avea program special. 29 iunie a fost ultima zi in care se puteau face plati, bancile comerciale, administratiile fiscale si furnizorii de utilitati urmind sa suspende activitatea pentru citeva zile, in vederea trecerii la leul greu.
Reamintim ca ANRC a anuntat recent reducerea tarifelor de interconectare cu RomTelecom in doua etape, la 1 ianuarie 2006 si la 1 ianuarie 2007.
RomTelecom este pe locul sase, cu 822,69 milioane de euro, pozitia urmatoare in clasament revenind lui Rafo Onesti, cu 634,59 milioane de euro.
De asemenea, raportul grupului elen OTE, actionarul majoritar al RomTelecom, arata ca, la finele primului semestru din 2005 operatorul roman administra 4,185 milioane de linii, comparativ cu 4,334 milioane in iunie 2004.
Desi au dreptul, proprietarii de monumente istorice nu cer fonduri si asta pentru ca la nivelul judetului Constanta exista aproximativ 700 de monumente istorice, in care sunt incluse si cladiri precum Oficiul Romtelecom, Palatul Arhiepiscopiei Tomisului, Casa cu Lei, Casa Barzanescu, Teatrul Elpis, Colegiul National Pedagogic "Constantin Bratescu", cat si sediile Tribunalului Constanta, al Judecatoriei, al Curtii de Apel si al Cercului Militar.
Romtelecom a pregatit o promotie pentru ADSL Express si ClickNet Express care se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, adresandu-se tuturor celor interesati sa se conecteze la internet folosind tehnologia ADSL.
Grosul pietei e format din operatorii de telefonie mobila, 42% revenind Romtelecom si 4.9% furnizorilor alternativi. La 31 decembrie 2005, numarul total de abonati la telefonia fixa depasea 4,3 milioane.
In plus, 4,9 la suta din totalul traficului de voce a fost generat in retelele furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa, iar 42 de procente reprezinta trafic de voce din reteaua fostului operator monopolist, Romtelecom, se arata in "Raportul privind sectorul de comunicatii electronice din Romania in anul 2005", dat publicitatii, ieri, de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
AŸi directorul unei societati de intermediere financiara sustine ca pA¢na in 2010, prin listarea la Bursa a unor companii ca RomTelecom si BCR, piata de capital va atinge un nivel atractiv pentru investitorii straini.
Iar pentru ca Bursa sa fie stimulata, ar trebui tranzactionate si pachetele pe care statul le detine la diverse companii de utilitati, ca Otopeni, RomTelecom si Petrom, sugereaza Valentin Ionescu.
Iar pentru ca Bursa sa fie stimulata, ar trebui tranzactionate si pachetele pe care statul le detine la diverse companii de utilitati, ca Otopeni, RomTelecom si Petrom, sugereaza Valentin Ionescu.
La acestia se adauga cei aproape patru milioane de abonati ai RomTelecom, fara a lua in calcul utilizatorii de servicii de telefonie fixa furnizate de operatorii CATV.
SNP Petrom, Mittal Steel Galati (SIDEX), Rompetrol Rafinare (Petromidia), Metro Cash & Carry, Automobile Dacia, Petrotel Lukoil, RomTelecom, Orange, Lukoil Romania SRL si Vodafone.
Romtelecom va organiza un seminar cu tema "Preia controlul - Solutii pentru succesul afacerii tale", in care vor fi prezentate servicii de date si acces la internet.
Intr-adevar, pe primele zece locuri apar companii petroliere, de utilitati si multinationale ca Petrom Bucuresti, Rompetrol Rafinare Constanta, Metro Cash&Carry, Lukoil, RomTelecom, Electrica si Orange.
Acest lucru "va fi realizabil intr-un an si jumatate, tinand cont de relatiile bune dintre compania RomTelecom si grecii de la OTE si de faptul ca cei de la RCS-RDS au achizitonat recent o licenta 3G", ne-a declarat Iulian Costea, marketing manager al companiei Alcatel-Romania.
Electrica Muntenia Sud, Romtelecom, Compania Nationala de Radiocomunicatii si Posta Romana. Este evident ca faptele sale sunt de o gravitate mare, iar curiozitatea pe care ele o starnesc este aceea ca barbatul nu a fost retinut in urma audierilor.
google-analytics.com