Cautare

6633 de rezultate pentru "roman dumitru" (7.82 secunde)
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. ... Un partid la care ravneste si peremistul demisionar Dumitru Dragomir.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor.
Picu Apostol Roman, singurul consilier local care nu a votat pentru imprumutul de 200 de milioane de euro contractat de municipalitate, se declara un "adversar" al primarului Dumitru Nicolae, pe care nu-l considera persoana potrivita sa conduca destinele orasului.
Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Dumitru Prunariu, primul roman care a ajuns in spatiul cosmic, a anuntat pe Facebook o tragedie petrecuta in familia sa duminica dupa-amiaza. ... O meningita fulminanta ne-a rapit-o in cateva ore”, a scris Dumitru Prunariu, citat de dcnews, pe reteaua de socializare.
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces! ... Ceea ce, fiind cetatean roman, conform Constitutiei, nu ar fi fost posibil, caci un cetatean roman nu poate fi extradat.
Negocierile finale dintre statul roman si coreeni au inceput in urma cu doua zile si nu se stie inca pretul de vanzare pe care partea romana trebuie sa-l plateasca pentru a reintra in posesia fabricii de masini craiovene.
CARTEA MILIONARULUI - Roman de Stefan Banulescu. ... Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie): ... Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu.
In raportul favorabil al Comisiei este citat si faptul ca reprezentantii presei prezenti la sedinta respectiva (dnii Ion Cristoiu si Sorin Rosea Stanescu, reprezentantul Clubului Roman de Presa in cadrul dezbaterilor) au sustinut ca "este necesara o astfel de reglementare care, pe langa faptul ca va limita atacurile prin presa, va incuraja si va stabili standarde de profesionalism mai ridicate ".
Statul roman nu avea posibilitatea sa vina in sprijinul basarabenilor decat cu sfaturi. ... In zilele urmatoare s-a tinut la Chisinau Congresul preotilor si al invatatorilor care au cerut un mitropolit roman, autonomie si o forma de guvernamant proprie.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
La invitatia Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), dl Ion Iliescu , Presedinte al Romaniei in perioada 1992-1996, 2000-2004, Presedinte de Onoare al PSD, a participat in ziua de 30 ianuarie 2013, la sediul Confederatiei Patronatul Roman, la o intalnire cu membrii ai Colegiului Director al C.P.R.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
Situatia devine interesanta la pozitia a patra, ocupata de Dumitru Moinescu;
Dumitru Udroiu, seful Directiei Generale a Finantelor Publice Gorj, a declarat ca la momentul respectiv si-a anuntat colegii din Hunedoara de circuitul pe care il parcursesera locomotivele, fara sa se fi deplasat un centimetru.
Tot aici vom vorbi si despre faptul ca primarul Dumitru Nicolae a reusit, sau cel putin asa se pare in acest moment, sa-l convinga pe Eugen Durbaca sa renunte si la Florin Popescu, directorul de SADP, dupa ce l-a sacrificat pe Ion Stefan, fostul sef al societatii Apa Canal.
Deputatul valcean Dumitru Becsenescu apare pe site-ul Camerei Deputatilor membru al grupului PD inca din luna mai a acestui an.
Cel putin asa a declarat primarul Dumitru Nicolae in cadrul conferintei de presa sustinute ieri, acesta sustinand ca, desi au fost introduse pe ordinea de zi, unele proiecte de hotarari mai trebuie sa obtina avizul comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local.
google-analytics.com