Cautare

20460 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 jud satu mare" (4.48 secunde)
Manzalesti - Jud. Buzau, Corbi - Jud. Arges, Luncavita- Jud.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Totodata, alesii locali au stabilit ca tot Florisal-ul sa se ocupe si de curatatul beciurilor si a curtilor din Satu Mare, in detrimentul RA Comunala, regie aflata in subordinea Primariei. ... Tarifele de salubritate au fost majorate si se va ocupa si de igienizarea subsolurilor si curtilor din Satu Mare.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Disputele si acuzele au evoluat insa pe fondul unei cresteri economice evidente, desi bazate in mare parte pe consum. ... Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Asa ca in localitatile in care in urma cu doua saptamini s-a inregistrat o prezenta mai mare la urne, stiut fiind faptul ca electoratul maghiar este unul foarte disciplinat, situatia s-a inversat total. ... Astfel, dupa judetul Satu Mare, cea mai mica participare la vot a fost inregistrata in Covasna.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
- In vacanta de vara a anului 1961, pe cand aveam 15 ani, ma aflam in statiunea Lacul Rosu (jud. ... David, din comuna Poienarii-Burchii, jud. ... Dar distanta e mare si nu m-a auzit nimeni. ... Schmidt Ladislau, functionar in industria miniera, din Petrila, jud.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
google-analytics.com