Cautare

187 de rezultate pentru "religie" (4.33 secunde)
9 din 10 elevi au optat pentru religie la scoala (Autor :
O regula de eticheta care functioneaza pe la casele regale este ca, daca ai privilegiul unei audiente, un dineu sau o partida de septic cu capatana incoronata, discutiile legate de politica si religie sunt interzise.
Orele de religie - nu daca, ci ce La noi nimic nu se discuta, nimic nu se dezbate, orice subiect se frange in doua si se cheltuieste pe sudalme.
Ora de religie - In noiembrie anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca ora de religie din scoala sa nu mai fie obligatorie, in contextul in care Patriarhia Romana, Ministerul Educatiei si Secretariatul de Stat pentru Culte tocmai semnasera un protocol prin care se consolida autoritatea Bisericii Ortodoxe asupra invatamantului religios.
- Nici o religie nu poate pretinde ca detine in intregime adevarul despre misterul credintei. ... Asadar, cu certitudine conteaza ce alegere facem in materie de religie. Multi dintre cei la care a fost trimis Pavel aveau deja o religie, totusi erau in intuneric.
Structura confesionala a fost declarata de 18.861,9 mii persoane din totalul populatiei stabile si arata ca 86,5% dintre persoanele care au declarat religia sunt de religie ortodoxa; 4,6% s-au declarat de religie romano-catolica, 3,2% de religie reformata, iar 1,9% penticostala.
(continuare) Fiintele extraterestre ar putea avea propria lor religie In timp ce catolicii par mai deschisi la dezbaterea subiectului, pentru evanghelisti descoperirea vietii extraterestre ar putea avea un impact puternic, foarte negativ. Conform acestui cult, crestinismul este singura religie valabila, iar oamenii singurele fiinte care pot fi mantuite.
"Red Grammer este de religie Baha’i. Aceasta religie pune accentul pe educatie si in special pe educatia fetelor, pentru ca ele vor deveni mame. ... Red Grammer nu canta numai pentru copii, ci are si rugaciuni scoase pe muzica", a spus Fori Constantinescu, tot de religie Baha’i.
Tot acest sistem care se construieste la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multa maiestrie, veti vedea in curand, pentru a se razboi cu Iisus si ca sa ne castige inimile Preotul mai spune ca Lucifer vrea sa creeze un Guvern Mondial Si o singura religie.
Dar daca s-ar petrece o astfel de intalnire, una care sa si convinga orice sceptic, ce ar insemna aceasta pentru religie si pentru credinta crestina in particular?
Doresc sa trag un semnal de alarma in fata pericolului scoaterii disciplinei Religie din trunchiul comun, in scolile publice, bazata pe necunoasterea grava a locului si rolului religiei (oricare ar fi ea) in viata unei natiuni.
Marius Ignatescu) Convertirea la o alta religie si pshihozele S-a pus mare atentie asupra persoanelor care s-au convertit de la o religie la alta, sau care au trecut de la ateism la credinta.
Islamul e o religie pasnica, la fel ca si crestinismul. ... Cand un nebun in Suedia a ucis 90 oameni, nu se spune crestinul cutare, cand doi derbedei au ucis in Franta, nu se stie ce religie aveau, s-a spus musulmanii. ... Nu e vorba de religie, ci de dreptate.
Profesorul de religie filmat in timp ce s-ar fi masturbat in fata elevilor de la o scoala din Copsa Mica unde preda nu a facut gesturi obscene, ci sufera de o boala incurabila in zona inghinala.
Daniel Buzdugan sustine religia in scoli Parintii pot alege daca vor ca micutii lor sa mai faca sau nu ora de religie pana pe data de 9 martie. ... Buzdu din toata fiinta E pentru religie in scoala!
Femei, copii, barbati erau torturati si exterminati pentru simplul motiv ca aveau o alta religie.
Legea va garanta dreptul minoritatilor nationale la invatamant, religie, cultura si exprimare in limba materna. ... Persoanele apartinand minoritatilor nationale au dreptul la educatie, invatamant, cultura si religie in limba materna.
In plus, statul roman nu e un stat laic asa cum vehiculeaza diversi oameni care vor sa induca opinia lor conform careia statul ar trebui sa fie laic in sensul de a fi total dezinteresat de religie si chiar impotriva religiei.
La poetii petrarchisti, iubirea curteneasca a trubadurilor medievali a devenit, sub influenta platonismului lui Marsilio Ficino comentat de Jean Festugiere, o adevarata religie platoniciana a iubirii (1).
Acestea sunt teme de mare dezbatere la ora actuala, care pun problema evolutiei umane in evolutia speciilor, in raport cu cunostintele din domeniul structurilor biologice, de neuropsihologie, de antropologie, de neuropsihiatrie, de cosmologie, de religie chiar, pentru ca, in final, se ajunge si acolo, deoarece Creatorul Universal da posibilitatea cunoasterii pana la un anumit punct.
google-analytics.com