Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (4.25 secunde)
Pentru aceasta ocazie unica, retailerul a pregatit sase zile aniversare speciale, pline de surprize placute si oferte promotionale pentru toti clientii sai. ... Incepand cu 26 noiembrie, in toate cele patru locatii, vor fi demarate simultan sase zile de distractii, divertisment, concursuri, premii si o multime de oferte aniversare.
Incepand de azi, 2 Decembrie 2009, www.astraonline.ro este adresa la care clientii din Romania, persoane fizice sau juridice, pot incheia online polite de asigurare emise de Astra Asigurari.
Cu putere nominala de 24 kw, Eco 3 Compact este o centrala murala, de dimensiuni compacte, ce incalzeste suprafete de pana la 200 mp si prepara instantaneu apa calda menajera.
Cererea de credite de la companii este in crestere, iar pe retail clientii s-au adaptat la criza, spune Dominic Bruynseels, seful BCR, cea mai mare banca locala.
Bancile ar trebui sa stabileasca un indicator independent in functie de care sa fixeze dobanda la credite, iar marja sa o negocieze cu clientii in functie de gradul de risc al acestora, a declarat ieri europarlamentarul Theodor Stolojan.
Prima unitate a primit doua sanctiuni in valoare de 20.000 si 50.000 de lei pentru ca a pastrat comisionul de risc si a modificat unilateral dobanda, clientii neavand posibilitatea de a negocia.
Clientii platesc in numerar sau cu cardul si alimenteaza singuri. ... Grupul Bioromoil este patronat de omul de afaceri Vladislav Chetrar si compania cipriota Haropi Trading Ltd., care au decis in urma cu doi ani sa intre pe piata din Romania cu un nou tip de benzinarii.
Din cand in cand, cate o campanie de PR a bancilor comerciale ne asigura ca institutiile de credit acorda o importanta deosebita clientilor si ca relatia de incredere cu acestia constituie cheia succesului business-ului lor.
El a aratat ca sectorul IMM-urilor se confrunta cu provocari cauzate de situatia actuala, dar ca exista manageri care au facut miscari inteligente si au facut ca firmele lor sa treaca "testul crizei".
Descoperitul de cont sau overdraftul, adica banii luati cu imprumut de pe cardul de debit, poate ascunde capcane pentru cei care iau in avans cat mai multe salarii.
Cu alte cuvinte, comisionul de administrare reprezinta 23% din rata omului, cu tot cu dobanda.
Clientii bancilor achita, de luna aceasta, mai multi bani catre institutiile financiare, din cauza ca acestea au scumpit, una dupa alta, comisioanele aplicate persoanelor fizice.
Digital Signage inseamna retetele de televiziune cu circuit inchis pentru medii out of home, adaptate din punctul de vedere al contentului pentru locul in care sunt destinate.
Nu in ultimul rand, facem aceste lucruri punand acces pe factorul uman, motiv pentru care dorim ca atat angajatii, at si clientii care ne trec pragul sa se simta bine. ... iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrica cu 35%.
Daca lucrezi in vanzari, stii foarte bine care sunt provocarile cu care te confrunti: schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari.
Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare. Potrivit specialistilor, in primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, craiovenii sunt din ce in ce mai orientati catre serviciile moderne oferite de banci si, mai ales, catre instrumentele de plata cu acces la distanta.
Cu o retea complet digitalizata, Romtelecom lanseaza pachete de servicii suplimentare la preturi mai mici decât pâna acum, mergând pâna la oferte cu minute gratuite nelimitate pentru convorbirile în retea, indiferent de ora si zi.Convorbiri gratuite si preturi scazuteCel mai ieftin dintre abonamentele cu care Romtelecom vrea sa rescrie istoria companiei se numeste Confort Nelimitat.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Clientii Romtelecom pot suna in Japonia fara niciun cost. Clientii rezidentiali si juridici ai Romtelecom vor putea efectua de sambata (19 martie) apeluri fara costuri catre numere de fix sau mobil din Japonia, operatorul luand aceasta decizie dupa seismul si valurile tsunami care au lovit arhipelagul.
google-analytics.com