Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.46 secunde)
Viata e dulce si senina cand ai pile, rude si relatii sus-puse. Daca ti-a pus Dumnezeu mana in cap si ai rubedenii care au reusit (unele poate tot cu pile, rude si relatii) sa ajunga la putere, te-ai scos.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Sau poate însemna o victorie. Bursa de Valori Bucuresti - o piata de milioane de euro si cu multi jucatori - este un sistem complex, cu zile "rosii" din cauza scaderilor dramatice din ultima perioada, sau "verzi", atunci când piata creste.
stii ca ai crescut in toti acesti ani, dar iti dai seama ca abia acum te dezvolti cu adevarat: ... Clientii restaurantelor au beneficiat in aceasta zi de un Meniu Special de 18 lei pentru 18 ani.
Te indrepti cu cosul plin catre casa si calculezi de zor.
Banca Transilvania a inaugurat la Bucuresti prima cafenea bancara din Romania, denumita BT Cafe, unde oamenii de afaceri si clientii bancii isi pot lua micul dejun, aici citind presa financiara, urmarind evolutia pietelor bursiere sau verificandu-si e-mailul.
Clientii Concesiunii Trimarca Dacia-Renault-Nissan, situata pe Bd-ul Bratianu nr.251, la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, sunt supusi unui tratament de batjocura ce seamana mai mult cu un act de piraterie.
Pentru ca perioada sarbatorilor de orice fel este si o buna ocazie pentru romani sa se inghesuie la cumparaturi, bancile si societatile prezente pe piata creditului de consum vin cu oferte noi.
Este si motivul pentru care anunturile publicitare de vanzare sunt difuzate acum fara pret tocmai pentru a atrage clientii. Agentii imobiliari cred ca preturile din ziare, considerate prea mari, speriau clientii si acestia nu mai sunau.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Compania TAROM a decis ca, incepand cu 1 iulie, sa micsoreze cu 6% nivelul comisionului acordat agentiilor de turism pentru vanzarea biletelor de avion.
Bancile comerciale din Romania nu vor mai putea sa invoce secretul bancar cu privire la conturile deschise si inchise de catre clientii lor in fata organelor fiscale ale statului.
Costume de baie colorate, sutiene minuscule pentru ca bronzul sa "fie uniform", ochelari de soare neaparat "cu firma pe ei", parul despletit sunt cateva dintre ingredientele care incanta ochii adolescentilor si tinerilor, transformand ziua la plaja in una lipsita de orice grija...
Pana atunci insa dealerii cred ca stabilitatea oferita de stat va duce la o crestere a vanzarilor, in timp ce clientii sunt de parere ca pretul masinilor pe piata va mai scadea.
Incepand cu 1 octombrie, clientii acestor companii vor plati mai mult cu 22%, respectiv 15% pentru mia de metri cub de gaze naturale, potrivit Agentiei NewsIn, care citeaza surse din ANRGN.
In centrul istoric al Sibiului, doi tineri au inaugurat in locul fostului atelier de aurari din Evul Mediu o cafenea speciala, poleita cu aur si mobilata cu antichitati cumparate la o licitatie din Paris.
Una dintre problemele majore cu care se confrunta agentiile imobiliare este lipsa unei legislatii specifice, care sa le reglementeze activitatea.
Efectele disparitiei creditului cu buletinul au fost resimtite in mica masura de clientii care au apelat la un astfel de imprumut pentru achizitiile de produse electrice si electrocasnice.
Cu toate acestea, banca centrala nu a facut niciun demers in controlul institutiilor de credit in acest sens, a declarat ieri Irina Vasile, consilier in cadrul ANPC.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
google-analytics.com