Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.00 secunde)
Potrivit CEZ, Posta Romana a invocat situatia de forta majora pe fondul conditiilor meteo din ultimele trei saptamani si a comunicat dificultati in livrarea corespondentei catre clientii CEZ. Clientii trebuie sa stie ca au o perioada de gratie de 45 de zile, dupa care curg penalitatile si deconectarea.
Clientii care vor semna in aceasta perioada contracte de un an vor beneficia de instalare gratuita, abonament gratuit timp de doua luni (prima si a doua luna de contract) pentru linia telefonica principala (oferta este valabila pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300 si 400 de minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX si doua luni abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de alegerea clientului:
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Daca va împrumutati cu 1.500 de lei, platiti în zece luni 2.500 de lei, mai mult decât la orice banca din Craiova.
Daca va împrumutati cu 1.500 de lei, platiti în zece luni 2.500 de lei, mai mult decât la orice banca din Craiova.
Persoanele fizice care au relatii cu banca respectiva sunt intrebate daca detin functii de conducere in regii, firme de stat sau daca sunt prieteni sau parteneri de afaceri ai unor persoane publice.
El a incheiat in urma cu sapte ani o polita de asigurare de viata si a platit 1.068 de euro, dupa ce compania de asigurari l-a informat ca va primi la scadenta fie 2.848 de euro, fie 1.319 euro, in cel mai rau caz.
Asta mai ales in conditiile in care, la celalalt capat al "firului”, acolo unde se presupune ca dai de o persoana amabila, capabila sa ofere informatii pertinente in legatura cu situatia mentionata, dai peste o plictisita sau un badaran, iritati de mult prea multe apeluri preluate.
Daca in toamna anului 2001, cind a avizat neinceperea urmaririi penale, si in toamna anului 2002, cind Serviciul teritorial al PNA s-a sesizat din oficiu in urma dezvaluirilor din "Gazeta de Nord-Vest”, a purtat convorbiri telefonice si a avut intilniri de taina cu fostul primar Horea Anderco intr-un local privat (cu circuit inchis) din Oradea?
Ion Iliescu informeaza pe blog ca vineri, 11 iunie 2010, la Roma, a avut loc deschiderea Reuniunii Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC).
Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare. ... Nu sunt excluse vizite inoportune ale rudelor si divergente nascute intr-un context ce are legatura cu locuinta. ... Relatiile sentimentale si cele cu copiii alcatuiesc tema principala a acestei zile.
Desi, nu cu mult timp in urma, partidul parea ca se clatina sub vantul furtunii provocate de intentia platformistilor de a forma un alt partid liberal, iar speculatii despre dezertari de filiale intregi amenintau integritatea partidului, rezultate votului delegatilor prezinta o cu totul alta situatie in teritoriu.
Christian Ciocan, actualul purtator de cuvant al Politiei Capitalei a luat decizia de a parasi functia de conducere pe care o detine in cadrul sistemului de relatii publice al institutiei. "Am luat o decizie de a pleca din sistemul de relatii publice insa nu in acest moment.
La ce se refera Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, in contextul vizitei premierului chinez Li Keqiang la Bucuresti cu ocazia celui de-al treilea Forum economic China-Europa Centrala si de Est, considera ca presa din tara este "obsedata" de dezvoltarea relatiilor cu China, fiind de neinteles cum unii "privesc cu suspiciune" acest subiect.
Indiferent de marimea unei firme, pentru a-ti construi o imagine credibila în piata si în fata angajatilor, e nevoie de instrumente de relatii publice.
Acesti nativi sunt materialisti si isi pot suprima sentimentele in vederea unei relatii din interes. ... Iubeste platonic si cu toate ca face multe declaratii, nu le sustine si prin fapte care sa le intareasca.
Daca tacerea ei in fata iubirii declarate continua si ea isi priveste iubitul cu ochii stinsi, el trebuie sa prinda curaj si sa o arunce pe spate, sa ii traga de pe ea haina si bluza, sa ii dea jos pantalonii, sa ii deschida picioarele si sa se arunce peste ea cu dorinta si placere, scria autorul cartii Scoala lui Venus - deliciul doamnelor.
Care sunt oamenii cei mai predispusi la infidelitate si din ce cauza ajungem in aceasta situatie, potrivit unui expert in relatii (Autoare: Alexandra Cheroiu) Expertul India King spune ca o cauza importanta a infidelitatii este venitul partenerului, asociat cu lipsa recunostintei.
RELATIA CU O FEMEIE CASATORITA. Reproduc mai jos textul de pe blog, integral, subsumat de fapt ideii de a prezenta riscurile unei relatii extraconjugale, dintre un barbat (casatorit sau liber) cu o femeie (casatorita).
Viata e dulce si senina cand ai pile, rude si relatii sus-puse. Daca ti-a pus Dumnezeu mana in cap si ai rubedenii care au reusit (unele poate tot cu pile, rude si relatii) sa ajunga la putere, te-ai scos.
google-analytics.com