Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.99 secunde)
Toate link-urile încep cu http sau https. ... Doua dintre acestea, cele care vizeaza clientii BCR, respectiv Bancpost, par sa fie realizate de acelasi autor.
Unii dintre clientii Raiffeisen Bank Romania au fost, duminica, tinta unei noi tentative de frauda de tip phishing, prin care erau anuntati ca li s-a luat un comision de intretinere din cont si directionati catre o pagina electronica pe care li se cereau date confidentiale.
Cu toate ca e un concept destul de nou pe piata din România, aparând în 2005, un broker de credite poate cunoaste succesul într-un timp foarte scurt. ...   "Un client aduce cam altii cinci" La baza succesului au stat în primul rând clientii.
Acestea sunt sfaturile specialistilor pentru persoanele înselate de banci. Teoretic, clientul bancii care s-a trezit ca luna aceasta are de plata o rata cu sute de lei (sau sute de euro) mai mare decât luna trecuta are multe pârghii de atac împotriva bancii.
Acestea sunt sfaturile specialistilor pentru persoanele înselate de banci. Teoretic, clientul bancii care s-a trezit ca luna aceasta are de plata o rata cu sute de lei (sau sute de euro) mai mare decât luna trecuta are multe pârghii de atac împotriva bancii.
Returnarea masinilor catre firmele de leasing nu scuteste clientii de alte plati. ... Peste 80% din clientii care returneaza bunurile sunt dati in judecata.
Mai toti angajatii SC Saralex Grup SRL, societatea care patroneaza casele de schimb valutar din Craiova renumite pentru numarul de clienti inselati cu diferite sume de bani, au fost scosi de sub urmarire penala.
Astfel, pana pe 31 decembrie 2009, clientii magazinelor OBI, indiferent de cumparaturile facute, pot participa la tombola speciala pentru a castiga o centrala termica performanta, modelul BAXI ECO 3 Compact.
De cele mai multe ori, institutia bancara modifica anumite clauze fara a-si anunta clientii sau fara a le prezenta exact si dezavantajele, nu numai avantajele.
Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici - marja incepand de la 5,95% plus Euribor/Robor la trei luni - si zero comision de administrare. ... Clientii beneficiaza si de asigurare de viata gratuita.
Clientii bancilor, persoane fizice sau juridice, au obligatia sa-si actualizeze datele personale unde au deschise conturile. ... Bancpost isi anunta clientii ca data de 3 aprilie 2010 este termenul limita pana la care isi mai pot actualiza datele bancare.
Directorul companiei, Paul Flanagan, a declarat, in exclusivitate pentru GdS, de ce au renuntat unii dealeri la contractul cu Ford si ce spun clientii de faptul ca, in fabrica de la Craiova, autoutilitarele usoare Transit Connect asamblate aici sunt testate cate 80 de kilometri pe pista fabricii.
Distrigaz Sud Retele aduce urmatoarele precizari privind sistarea temporara a alimentarii cu gaze naturale in localitatile Rovinari si Vart din judetul Gorj.
Daca in unele magazine, manechinele imbracate cu tricouri de "discount" stau in vitrine inca de la jumatatea lunii trecute, alti comercianti au lansat noi promotii dupa Craciun sau dupa Anul Nou.
Sunt vizati toti clientii BCR! ... Ancuta Paraschivoiu) Banca Comerciala Romana, parte a grupului austriac Erste, a facut un anunt foarte important care vizeaza absolut toti clientii institutiei bancare. ... Clientii nu vor putea folosi serviciile bancii, inclusiv cardurile, dupa ora 03:30 a zilei de 1 ianuarie.
Mai mult, pentru a-i convinge pe clientii on-line ai bancii sa le dea datele personale precum numarul de cont si codul PIN, atacatorii promit o polita de asigurare a conturilor bancare de pana in 50.000 euro.
Constienti fiind de existenta permanenta a unor asemenea fluctuatii, clientii fideli ai bancilor romanesti care au conturi deschise in valuta si in dolari in mod deosebit, nu se grabesc sa ia cu asalt institutiile bancare la care si-au depus economiile, in vederea retragerii acestora, ca urmare a scaderii bruste si semnificative a dolarului (sub 29.000 de lei).
Clientii CEZ din Olt si din tot sudul tarii au suferit zilele acestea o adevarata batjocura, fiind amenintati prin scrisori emise de companie ca vor fi debransati de la reteaua electrica daca nu platesc facturi restante pe care, de fapt, le-au platit.Zilele trecute, fostele casierii din Slatina ale Electrica Oltenia, transformate în puncte de relatii cu clientii ale CEZ Vânzare, au fost pline de oameni nervosi si nedreptatiti, învoiti de la serviciu sau pensionari si bolnavi, care au venit sa faca dovada ca au platit facturile, pentru a nu fi debransati.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Furnizorul local de gaze naturale, GDF Suez Energy Romania SA (fosta Distrigaz Sud), si-a informat clientii prin intermediul facturilor trimise luna trecuta ca se inchide si ultima casierie a companiei existenta in Craiova.
google-analytics.com