Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (2.93 secunde)
De cate ori nu i s-a intamplat unui sofer constantean sa astepte minute in sir un operator disponibil, pentru a-i alimenta autoturismul cu combustibil ?! ... - este sa-i lase pe clienti sa-si faca singuri de cap cu pompa de alimentare, ei nemaiobosindu-se sa-si lase cafelutele.
Compania ceha CEZ, furnizorul de energie electrica în Oltenia, si-a adus clientii la disperare cu modul haotic în care face facturarea consumurilor.
Compania ceha CEZ, furnizorul de energie electrica în Oltenia, si-a adus clientii la disperare cu modul haotic în care face facturarea consumurilor.
Compania ceha CEZ, furnizorul de energie electrica în Oltenia, si-a adus clientii la disperare cu modul haotic în care face facturarea consumurilor.
Oamenii de afaceri au fost instruiti cum sa-si pastreze clientii si cum sa-si motiveze angajatii proprii pentru ca intreaga echipa sa ajunga la rezultatele scontate. ... Adaptare la contextul actual", organizat de firma Ascendis Consulting, in parteneriat cu Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), la Hotel Emma West din Craiova.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Potrivit Daily Mail, care citeaza site-urile de specialitate MacRumors si 9to5mac, Apple va lansa un program prin care clientii pot schimba un iPhone mai vechi cu un model nou, achitand o diferenta de pret. ... De acum, clientii care renunta la vechile aparate isi vor primi banii pe loc.
Orange a lansat un serviciu nou, valabil si pentru clientii celorlalti operatori.
Astfel, 260.000 de premii instant isi asteapta castigatorii, iar cei mai norocosi dintre clientii care se vor inscrie la Tombola Aniversara se vor bucura de premii precum un apartament, masini, vacante de Revelion si multe alte surprize.
Turistii romani isi pierd increderea in agentiile de turism din Romania si prefera sa isi faca singuri rezervarile, ceea ce duce la diminuarea profitului agentiilor romanesti, care din punctul meu de vedere, fac o mare greseala ca nu lupta sa isi pastreze clientii, neintelegand ca pierzand increderea turistilor romani, acestia nu vor mai apela la serviciile lor , si astfel indirect vor fi scoase de pe piata.
Serviciile noi aduse de diverse companii sunt de multe ori la un nivel superior celor propuse de companiile romanesti, cu anumite exceptii.
"Promovarea produselor si serviciilor firmei, identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti" - acestea sunt principalele atributii ale unei persoane care lucreaza ca agent de vanzari.
ROMTELECOM (TELEKOM ROMANIA) Noile numere pentru clienti Telekom Romania Relatii cu Clientii Telekom Romania - 1234 / 0766.12.1234 - apel gratuit din reteaua Telekom Romania si Telekom Romania Mobile;
Constanta si C.GABRIELA de 21 de ani, din Bucuresti, au fost surprinse in flagrant dupa ce au intretinut relatii sexuale contra cost cu 2 cetateni de origine elvetiana, in timp ce se aflau intr-un hotel situat in str.
In ceea ce priveste informatiile furnizate de catre Serviciul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei, acestea sunt, la momentul actual, in contradictie cu datele stiute in teritoriu.
Dodon si-a intarit pozitia politica in ultimii ani prin sprijinul puternic pentru relatii mai stranse cu Rusia lui Vladimir Putin si prin mesaje anti-UE.
Nevoia de a avea mereu dreptate, apararea punctului de vedere cu orice pret, fac ca tensiunile sa apara pe nesimtite. Un om care stie cu adevarat multe lucruri, este un om deschis la posibilitatea de a invata lucruri noi.
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. Daca pana acum raspundea la telefon 24 de ore din 24, de-acum inainte ofiterul va fi relationa si on-line cu partenerii sai, ziaristii acreditati.
google-analytics.com