Cautare

2317 de rezultate pentru "relatii clienti" (6.23 secunde)
Constanta si C.GABRIELA de 21 de ani, din Bucuresti, au fost surprinse in flagrant dupa ce au intretinut relatii sexuale contra cost cu 2 cetateni de origine elvetiana, in timp ce se aflau intr-un hotel situat in str.
In calitate de francizat, sarcina dumneavoastra este sa gasiti teren, clienti, sa construiti sau sa subcontractati realizarea fundatiei, peretilor si acoperisului si sa supravegheati montarea sistemului de kituri.
ING precizeaza ca nu a modificat dobânzile la creditele pentru clienti, ca urmare a volatilitatii crescute de pe piata interbancara, si nu a deviat de la dobânda pietei publicata de Banca Nationala a României (BNR)."ING Bank România respecta legislatia în vigoare, respecta principiile concurentei loiale si, mai ales, îsi respecta clientii.
"Anul trecut am reactionat la efectele crizei intr-un mod pozitiv si nu in defensiva, cautand metode de a atrage un numar mai mare de clienti.
Baza de clienti a crescut cu peste 600.000 in cel de-al treilea trimestru al anului 2007, dintre care 18% sunt abonati, ajungand la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Practic Internetul a oferit acces la o piata globala multor intreprinderi mici si mijlocii, care fara aportul acestuia nu ar fi avut niciodata posibilitatea de a se adresa unor clienti la scara mondiala. ... Aceasta retea face legatura intre angajatii unei organizatii, clienti, furnizori si alti parteneri de afaceri.
sa oferim servicii cat mai profesionale la costuri cat mai reduse , sa devenim nu un furnizor de servicii , ci un partener pentru viitori nostri clienti , iar pentru actualii clienti , sa ne pastram acest statut si pe viitor.5.
Daca cineva trage un scaun la alta masa, ceilalti clienti care doresc sa serveasca masa stau in picioare si asteapta la rand la scaune", a declarat Misirgic.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Basescu a remarcat faptul ca Guvernul dovedette un "apetit" pentru a trimite oameni incompetenti si clienti politici pentru a fi consuli.
Pentru ca vanzarile scad, comerciantii de electrocasnice incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a nu-si pierde din clienti.
Legea referitoare la creditul pentru consum, gandita de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) in colaborare cu BNR, stabileste mai multe drepturi si obligatii pentru creditori si pentru clienti, in functie de natura creditelor de consum pe care le reglementeaza.
Si cum astfel de clienti poseda o cultura bancara solida, bancile au fost nevoite, pentru atragerea lor, sa-si puna serios mintea la contributie. Incepand cu 2004 bancile din Romania au inceput batalia pentru atragerea de clienti bogati si au lansat primele oferte de tip private-banking.
In acest sens, trebuie precizat faptul ca legislatia romana actuala prevede un regim foarte strict de triere de catre operatorii de salubritate a gunoaielor preluate de la clienti, deseurile din categoria celor industriale (provenite si din activitatea de exploatare a navelor) urmand a fi depozitate si neutralizate doar in incineratoare ecologice.
Dovedind o atitudine dispretuitoare nu numai fata de reprezentantii presei, dar si fata de proprii sai clienti, managerul de la TSI abia a catadicsit sa se uite pe acceptul scris al asiguratorului in care acesta confirma plata prestatiilor efectuate de angajatii service-ului Renault.
Bancile straine care nu au o sucursala sau filiala in Romania vor putea opera pe piata interbancara, iar intermediarii vor stabili prin norme interne modalitatile de transmitere a ordinelor de la clienti, fiind permisa si utilizarea mijloacelor electronice.
Banca Ţiriac Banca Ţiriac nu va avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 iunie si 1 iulie, iar tran-zactiile ale caror scadente sau date de valuta vor fi zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 va trebui solicitate de clienti pina pe 29 iunie, au anuntat, reprezentanti ai bancii, intr-un comunicat.
Contractul de superficie incheiat de clienti cu MTS Leasing ii ofera finantatorului german drept de proprietate asupra cladirii construite si drept de folosinta asupra terenului.
Acesta afirmatie vine dupa ce directorul general al Biroului de Credit, Serban Epure, a declarat pentru acelasi post de radio, ca potrivit evaluarilor de la sfirsitul primului trimestru al anului, circa 160.000 de clienti ai bancilor comerciale, persoane fizice, nu au onorat la timp creditele (dintre acestia 136.000 sint restantieri la o singura banca, iar 24.000 de clienti sint restantieri la doua sau chiar la mai multe banci).
Exista acest risc, dar mizez pe bancile serioase, cu gindire strategica si implicate in economie, care au grija de clienti lor si pe partea de creditare, si la depozite.
google-analytics.com