Cautare

2317 de rezultate pentru "relatii clienti" (3.25 secunde)
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti. ... "Inainte de Paste cu cateva zile, am avut clienti foarte multi. ... Am avut clienti ale caror bijuterii nu erau in stare buna, pe care insa i-am refuzat.
dependente, violenta fizica si verbala, infidelitate, infractiuni, nu despre aspectele majore voi scrie in acest articol, ci despre cele mai putin clare, dar care in cele din urma, ne distrug capacitatea de a avea relatii care functioneaza excelent.
In urma unei investitii de peste 2 milioane de euro, operatorul de telefonie mobila Cosmote a finalizat relocarea si extinderea activitatilor principale de relatii cu clientii intr-o cladire amplasata in Iride Business Park, se precizeaza intr-un comunicat de presa.
"Nici foarte stranse, nici incordate" Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Radio Romania Actualitati, ca relatiile sale cu actuala conducere a PSD sunt "neutre, nici relatii foarte stranse, nici relatii incordate". ... (...) Sunt relatii neutre in sensul ca nu sunt nici relatii foarte stranse, nici relatii incordate.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar. Sunt asa-numitele birouri de credite, care sunt platite de unitatile bancare si nu percep comisioane de la clienti.
„Cosmote estimeaza ca va atinge profit net în 2009“, se spune în comunicat.Afacerile operatorului au crescut în primele trei trimestre cu aproape 300%, la 105,2 milioane de euro, iar numai în trimestrul al treilea, veniturile s-au ridicat la 41,5 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 12,5 milioane de euro, raportat în trimestrul al treilea din 2006.Achizitionarea Germanos, o adevarata afacerePortofoliul de clienti a crescut în trimestrul trei cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati, ajungând la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Indiferent de marimea unei firme, pentru a-ti construi o imagine credibila în piata si în fata angajatilor, e nevoie de instrumente de relatii publice.
o Zonele de unde, momentele si modalitatile in care sunt racolati/ademeniti barbatii tineri in vederea practicarii de relatii homosexuale:
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. Din noua functie acesta va coordona activitatile de relatii institutionale, relatii cu presa, publicitate, evenimente, PR, comunicare interna si CSR.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca in perioada 06.11.2010 - 08.03.2011, suspectii atrageau intr-un imobil situat in sectorul 1, barbati carora le promiteau intretinerea de relatii sexuale contra cost.
In perioada 15.01.2011 - 23.03.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 3 Politie, au documentat activitatea infractionala desfasurata intr-un apartament situat intr-un imobil din sectorul 1, unde functiona un "salon de masaj" in care se practica prostitutia, iar o parte din clienti erau agresati fizic, talhariti, amenintati si lipsiti de libertate in mod ilegal.
Luna se incheie in acorduri fierbinti atat pentru cei care sunt implicati in relatii de lunga durata, cat si pentru cei care inca mai testeaza.
Dupa ce si-au facut curatenia de primavara, bancherii si-au dat seama ca in decursul unui an au ramas fara vreo 5 milioane de clienti. Ultimele date furnizate de Banca Nationala a Romaniei indica o scadere a numarul de clienti bancari, de la 23,8 milioane la 18 milioane.
BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.
Din categoria firmelor pe care puteti conta ca si clienti fac parte si cele de retail, indiferent de tipurile de produse/servicii pe care le comercializeaza.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele.
Mii de clienti ai bancilor s-au trezit de-a lungul timpului restantieri fara sa stie la institutiile de credit la care au apelat, desi credeau ca si-au platit datoriile si si-au lichidat conturile. ... „Este vorba de comunicarea între banca si clienti.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
google-analytics.com