Cautare

111 de rezultate pentru "rastoltu desert" (3.05 secunde)
Meniul de Craciun, desi delicios, este o bomba calorica, iar daca ne dorim si alt desert in afara mult asteptatului cozonac, avem neaparat nevoie de o varianta lejera si rapida care sa-i suprinda pe cei mai dragi invitati.
Desert: ... Desert: ... Ca desert, mai putem pregati seminte de chia cu lapte de migdale, stafide si fructe. ... La desert: ananas proaspat, spune Kinga Sebestyen.
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
PSD-ista a gatit ieri un desert, al carui nume suna extrem de pompos, panna cotta cu cocos si dulceata de catina, dar care se prepara destul de usor.
Povestea colectiei "Touareg by Liza Panait" exista practic dintotdeauna in sufletul creatoarei, pentru ca spiritul liber si demn al nomazilor din desert a fascinat-o mereu.
Pentru desert, 41% dintre cei intervievati aleg prajiturile, 8% - placintele, 8% - inghetata, 5% - fructele, 4% - clatitele, gogosile sau papanasii, si tot 4% - ciocolata. Restul opteaza pentru budinci, compot sau alt desert. 12% dintre persoanele chestionate au declarat ca nu au un desert preferat.
De ce ne este atat de greu sa renuntam la desert? Mie mi-a fost usor sa renunt la desert. ... Totusi, daca ai un scop bine stabilit si stii ce vrei de la tine, renuntarea la desert este doar un mic amanunt in adoptarea unui stil de viata sanatos.
Apa Qlarivia este imaculata, pura, asemenea apei care exista pe Pamant cu zeci de mii de ani in urma! Romania aduce apa in desert! ... http://www.replicavedetelor.ro/afaceri-de-succes/romania-aduce-apa-in-desert
Cei care au avut ocazia sa le deguste si au fost incantati de ele, vor fi surprinsi si de gustul inegalabil al acestui desert de sarbatoare. ... Nu iti place cozonacul sau vrei sa-ti surpinzi familia cu un alt desert anul acesta?
Am vazut in Egipt sute de kilometri de tarm de mare (Rosie) terminat in desert. Un desert parcelat si vandut de stat la preturi modice oricarui cetatean sau companii care se angajeaza sa ridice o constructie cu destinatie turistica.
Nascut la Rastoltu Mare, in comuna salajeana Buciumi, la 15 mai 1847, Ionita Scipione Badescu a avut parte de o buna educatie, tatal sau, preotul satului, trimitandu-l la studii la Beius, iar apoi la Budapesta.
Exista unele controverse privind inventatorul inghetatei Sundae, insa primul desert Cherry Sundae documentat istoric a aparut pe 3 aprilie 1892, in Ithaca, New York. ... Platt a decis sa puna pe inghetata niste cirese glasate si sirop, ducand astfel la nasterea primului desert Cherry Sundae.
Simpla, rapida si foarte buna, salata de fructe este un desert gustos si hranitor. Poate fi pregatita cu cantitati diferite de fructe.
In rest, s-a plimbat prin toata Europa si a mers pana-n Mongolia cu masina, cu ceilalti doi dacioti ai lui, dormind toti trei, in cort, in iurte, in masina, in desert, pe munte, sub cerul liber, in grohotisuri si, cand a avut noroc, in case normale de om.
In ceea ce priveste sintagma "nu prea curand" folosita de ministrul de Externe in contextul afirmatiilor despre deportarea in desert a rromilor, Cioroianu a explicat: "Ma refeream la cumpararea de teren in desert, ori un ministru nu poate sa faca asa ceva.
Pentru ca dragostea trece prin stomac, iar Oana Turcu stie asta foarte bine, prezentatoarea ii face mereu surprize dulci Agentului Vip, cum ar fi un desert delicios pe baza de GranCrema, inghetata de baut cu cafea espresso, in combinatii cu ingrediente afrodisiace.
Dupa filmari in desert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain, in SUA, Smiley lanseaza My Love,o piesa-terapie pentru orice relatie de iubire.
Rulada cu dovleac Un desert preparat in casa nu se compara cu cel cumparat. Astazi va propunem o reteta pe care trebuie s-o incercati, mai ales ca este weekend si toata lumea trebuie sa se simta rasfatata.
20.Tara cu cea mai mare suprafata de desert - Libia Cu 99% din tara acoperita de desert, Libia este unul dintre locurile cele mai aride din lume.
Unii au dorit sa manance desert si nu au mai apucat: au lipsit pentru cateva minute de la masa si, dorind si ei desert, o alta surpriza:
google-analytics.com