Cautare

1750 de rezultate pentru "rar alba" (2.69 secunde)
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Masinile noi cu alta clasa de poluare nu mai pot fi omologate si înmatriculate în România.Registrul Auto Român (RAR) nu mai omologheaza si nu mai elibereaza carti de identitate pentru autovehicule care nu respecta normele de poluare chimica Euro 4, a anuntat ieri institutia.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
A urmat lansarea la 7/20 noiembrie a Manifestului privind convocarea Adunarii Nationale de la Alba Iulia, care incepea cu cuvintele Istoria ne cheama la fapte:
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
Oficialul RAR a tinut sa arate ca, din punct de vedere legal, si anvelopele vechi de iarna, marcate cu simbolurile M si S, sunt acceptate de legislatie drept cauciucuri de iarna, dar cauciucurile vechi pot fi imbatranite si isi pot pierde din calitatea cea mai importanta - aceea de a fi moale.
Principalele surse sunt zaharul rafinat (si tot ce il contine in cantitati mari) si faina alba - adica alimentele procesate, produsele de patiserie, cofetarie, gemurile, dulceturile, siropurile, bauturile carbogazoase, etc.Indicele glicemic nu este altceva decat un mod de a face diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai, adica un mod de a clasifica alimentele in functie de impactul lor asupra glicemiei (adica a nivelului de zahar in sange).
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Registrul Auto Roman (RAR) elimina, de la 1 iulie, taxa perceputa pentru folia de securizare aplicata pe cartile de identitate ale autovehiculelor, urmand ca operatiunea sa fie efectuata gratuit la toate reprezentantele RAR din tara.
Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
Buna parte din cele 120 de service-uri care functioneaza in prezent pe raza judetului Galati nu a fost inspectata in vederea autorizarii de catre Registrul Auto Roman (RAR) Galati, ceea ce inseamna in consecinta ca documentele eliberate pentru masinile care le treg pragul, cum ar fi inspectiile tehnice periodice, nu sint valabile.
Potrivit sefului RAR Bihor, Gheorghe Lupas, in caz de contestare, la cererea contribuabilului si cu indicarea de catre acesta a elementului contestat, RAR calculeaza coeficientul deprecierii totale (D), pe baza metodologiei cuprinse in Hotarirea de Guvern nr.
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
Teodor Atanasiu (foto), presedintele PNL Alba si ministru al Apararii, sustine ca Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in judet.
Primaria Alba Iulia va decerna in aceasta vara fostului suveran al Romaniei titlul de Cetatean de onoare al municipiului.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Orasul simbol al Marii Uniri, Alba Iulia este una dintre prioritatile absolute ale ministrului Ivascu Consecvent cu afirmatiile facute in Parlamentul Romaniei, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, s-a aflat intr-o vizita la Alba Iulia, unde a avut intalniri de lucru cu primarul Municipiul Alba Iulia, Mircea Hava, cu presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, specialisti ai celor doua autoritati locale, cu primarul Municipiului Sebes, Dorin Nistor, precum si cu deputatul Florin Roman, pentru a evalua si analiza actiunile si evenimentele in pregatire si care sunt preconizate a se desfasura cu ocazia Aniversarii Centenarului, atat in municipiul Alba Iulia, cat si pe teritoriul intregului judet.
Mai rar se pot gasi Proteus sau E.coli.Eritrasma (Corynebacterium minutissimum) apare mai rar in pliul interfesier ca o leziune fin scuamoasa. ... Moluscum contagiosum data de poxvirus este o fomatiune tumorala ombilicata rozata, ce apare mai ales la copil si mai rar la adulti (la cei imunosuprimati).
Ei cred ca, in cazul in care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi in stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa inlature ceea ce ei numesc cea mai mare musamalizare din cate exista.
google-analytics.com