Cautare

1750 de rezultate pentru "rar alba" (2.68 secunde)
Geoana e Alba ca zapada (Autor: ... Practic, noul partid are toate sansele sa fie celebra Alba ca Zapada, atat de anuntata de politologii de serviciu ai puterii.
e cusuta cu ata alba, o chestie intortocheata si trasa de par. ... In sine, repet, mi se pare totul cusut cu ata alba. ... " "Procesul lui Adrian Nastase mi se pare cusut cu ata alba.
Ca Presedinte al Romaniei, imi propun sa redescoperim impreuna ideea de unitate nationala, spunea in urma cu doua zile dl Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, la Alba Iulia, cu prilejul festivitatilor dedicate Zilei Nationale, preluand mesajul central al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta.
Potrivit unui comunicat al Executivului, beneficiarii finali ai Programului SAMTID, faza I, sunt societatile comerciale pe actiuni din judetele Alba, Botosani, Calarasi si Hunedoara, prestatoare de servicii publice, care vor incheia contracte de delegare a gestiunii activitatii de alimentare cu apa cu orasele mici si mijlocii.
Faina alba OLA SUPER si respectiv, Faina alba OLA, producator SC LOULIS SA Bucuresti, cu data durabilitatii minimale 7 iunie, respectiv 11 octombrie 2006; neincadrarea in continutul de gluten umed impus de actele normative in vigoare, in cazul fainii de grau alba superioara 000;
Desi s-au vehiculat multe nume care ar fi interesate sa cumpere CET II Oradea, cea mai doritoare a ramas totusi MA&D Power Engineering SPA din Alba-Iulia, care a participat doar de ochii lumii la una din licitatii, dar fara a indeplini toate conditiile impuse de lege.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj joaca alba-neagra cu demisiile din functii a doi directori din cadrul fiscului local. ... "Ne jucam de-a alba-neagra?" Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al ANAF, Dorin Tiganas, s-a aratat uimit de cele aflate:
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, lider al PNL Alba, va renunta la conducerea Autoritatii pentru a putea fi validat ca deputat in Parlamentul Romaniei.
Peste 220 de persoane au actionat in judecata Directia Generala a Finantelor Publice Alba pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania a lansat, joi, Cartea Alba - Economia Romaniei 2010. "Cartea Alba contine o opinie optimista, dar mult mai moderata decat a politicienilor, intrucat oamenii de afaceri trebuie sa aiba picioarele pe pamant.
"Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada? ... Care e definitia conceptului Alba ca Zapada? "Alba ca Zapada va fi conceptul-cheie al anului 2012.
TVRM dispare - apare TVH 2.0, cu Lazaroiu in frunte Postul va avea si o emisiune "Alba ca Zapada" Aparitia acestui post va fi sincrona cu disparitia TVRM(Romania de Maine) - postul de cultura si educatie de pe langa Universitatea Spiru Haret a rectorului Bondrea.
Golurile au fost marcate de David Silva ‘14, Jordi Alba ‘41, Fernando Torres ‘84 si Juan Mata ‘88. ... Casillas - Arbeloa, Pique, Ramos, Alba - Xabi Alonso, Xavi Hernandez, Busquets - Iniesta, Silva, Fabregas.
Omul de afaceri, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost diagnosticat cu hernie de disc si poarta un guler cervical, pe care l-a purtat chiar si in timpul procesului.
In acest fel, Primavara a invins Iarna, iar culorile martisorului simbolizeaza sangele ei rosu pe zapada alba.
Noaptea Alba a Filmului Romanesc - Morometii, 1988 (Studioul Horia Bernea) • 21.00: Noaptea Alba a Filmului Romanesc - Un film cu o fata fermecatoare, 1966 (Studioul Horia Bernea) • 23.00:
S-a epilat cu ceara cu ciocolata alba! ... s-a epilat cu ceara cu ciocolata alba, cu ingrediente 99% naturale. ... M-am epilat cu ceara cu ciocolata alba si a fost o experienta placuta.
Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui Gigi Becali de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, sentinta nefiind insa definitiva.
- In Lunea Alba, in unele locuri exista obiceiul udatului si al umblatului cu pasca pentru vestirea Invierii, la rude, neamuri, parinti, nasii, in familia largita. Cine moare in Lunea Alba ajunge-n Rai, nejudecat.
Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia au dispus inceperea urmaririi penale in rem in cauza privind accidentul aviatic, pentru doua infractiuni:
google-analytics.com