Cautare

1750 de rezultate pentru "rar alba" (3.56 secunde)
suprematia alba (dimensiunea culturala).
Fie ca-i spune Alba ca Zapada, fie Miscarea Populara, Lazaroiu considera ca, fara o asemenea structura, prezenta PDL la guvernare in urmatorii ani ar fi pusa sub semnul intrebarii, pentru ca democrat-liberalii ar pierde alegerile prezidentiale, iar presedintele este cel care joaca cel mai important rol in ceea ce priveste prezenta unui partid sau altuia la putere.
Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cat de afectata e de moartea tatalui Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala (SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al tatalui sau, conform romaniatv.net.
Care este diferenta dintre ouale cu coaja alba si cele cu coaja maronie? ... oul cu coaja alba sau cel cu coaja maronie. ... Ouale cu coaja inschisa la culoare vin de la gaini obisnuite la fel ca cele cu coaja alba.
una alba, alta rosie. Culoarea rosie simbolizeaza dragostea pentru frumos si aminteste de curajul tanarului, iar cea alba simbolizeaza ghiocelul, prima floare a primaverii. ... In acest fel, Primavara a invins Iarna, iar culorile martisorului simbolizeaza sangele ei rosu pe zapada alba.
Registrul Auto Roman (RAR), filiala Galati, este bombardat cu adrese din partea posturilor de Politie din judet sau din municipiu dupa ce proprietarii de motoscutere sint implicati in diverse accidente rutiere.
Registrul Auto Roman (RAR) nu mai omologheaza si nu mai elibereaza carti de identitate pentru autovehicule care nu respecta normele de poluare chimica Euro 4 si aplica taxa de prima inmatriculare pentru motocicluri, se arata intr-un comunicat de presa.
Numai ca diferenta de bani se poate recupera doar scotând alti bani din buzunar pentru achitarea evaluarii masinii, operatiune denumita „determinarea deprecierii autovehicului rulat“, pe care o face Registrul Auto Român (RAR).
Posesorii de autovehicule care vor sa isi recupereze taxa de prima inmatriculare trebuie sa ridice actele ce atesta data primei inmatriculari de la Serviciul Inmatriculari de la Directia Permise si Inmatricularea Vehiculelor si nu la Registrul Auto Roman (RAR), potrivit unui comunicat al institutiei.
Potrivit directorului Registrului Auto Roman (RAR) Constanta, Tudorel Calapod, constantenii sunt afectati de criza financiara si nu mai sunt la fel de interesati de achizitionarea unei masini aduse din strainatate. De altfel, inspectorii RAR in perioada ianuarie-mai a.
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
"alba-neagra". Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Destui organizatori de "alba-neagra" s-au chivernisit la Berlin pe seama naivitatii unor trecatori.
Pe data de 2 aprilie am venit la Constanta si a trebuit sa dau cu subsemnatul la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, dupa ce un detinut m-a reclamat ca i-am furat mancarea in perioada cand eram director la Penitenciarul Poarta Alba.
Domeniul public al comunei Poarta Alba este mai sarac, de cateva zile, cu un imobil.
Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Burebista - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, pe Bd.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba:
"Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
Nu prea iesea din casa decat sa mearga la redactie, mai rar pe la cafenele. ... ALBA.
google-analytics.com