Cautare

2622 de rezultate pentru "radu maricel" (2.70 secunde)
Teodor Radu a mai spus insa ca algoritmul dupa care vor fi propuse persoanele in CA-uri va fi tot cel al rapoartelor pe partide in consiliul local, dar numai prin respectarea normelor.
Teodor Radu, consilierul personal al primarului, el insusi membru PD, recunoaste ca este de discutat pe marginea compatibilitatii celor doi colegi ai sai. ... Aceasta situatie va fi discutata la Comisia juridica a legislativului, iar avizul acesteia va fi respectat", a spus Teodor Radu.
Liberalul Radu Stroe a anuntat ieri ca va depune o sesizare penala impotriva secretarului executiv al PD, Elena Udrea, potrivit NewsIn. ... "Afirmatiile Elenei Udrea sunt grave si pot atinge chiar si imaginea presedintelui", a afirmat Radu Stroe.
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Constanta, Gelu Dae, isi poate lua definitiv adio de la pretentia de a mai fi vreodata in gratiile echipei Radu Mazare - Nicusor Constantinescu.
Mai mare cu un cap ca inaltime si in mod cert si cu cateva zeci de puncte ca IQ decat "zapacitul" Radu Comanici, fostul senator vrea sa transforme radical PRM Constanta.
Cu Radu Mazare invingator din primul tur, Victor Manea isi va continua activitatea politica, dar mai ales in administratie, din postura de consilier local municipal.
Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat ieri la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie imbracat in militar, la volanul celebrului sau Jeep provenit din armata americana. ... "Este o masina de invingator, este masina armatei americane cu care a castigat al doilea Razboi Mondial", a mai spus Radu Mazare.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
La sedinta CCJ-ului de sambata a fost prezent si deputatul Stelian Dutu, care a vorbit despre reconciliere si toleranta, dar si despre "sangele din instalatia" lui Radu Mazare, care ar vorbi mai des la telefon cu Elena Udrea decat cu Danut Moisoiu.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a confirmat ca o apreciaza pe Elena Udrea si considera ca este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal in cadrul filialei PDL Constanta.
PNL il va propune luni pe Radu Campeanu pentru postul de presedinte al Senatului, a anuntat, la finalul sedintei BPC, vicepresedintele partidului Puiu Hasotti, care a facut un apel ca toti senatorii de dreapta sa il voteze pe seniorul liberal.
Principele Radu de Hohenzollern-Veringen (foto) si-a anuntat ieri, la Palatul Elisabeta, candidatura la alegerile prezidentiale. De altfel, inca din data de 5 aprilie, intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, principele Radu nu a exclus aceasta posibilitate.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (foto), a afirmat ieri ca in PDL si in coalitia de guvernamant nu exista probleme, doar in PSD, si spune ca lui Liviu Dragnea care, in sedinta CExN al PSD de vineri, l-a numit "tampit", ii "este greu" sa il jigneasca.
Alteta Sa Regala Principele Radu (foto) si-a inceput ieri, 8 iulie a. ... Dupa ce a facut o plimbare prin cartierul Kilometrul 4-5, Principele Radu a poposit la cafeneaua OnPlonge, din Portul Tomis. ... De precizat faptul ca vizita Principelui Radu face parte din Programul "Orasele Romaniei".
A fost administrator in 2003 la o societate si nu avea dreptul conform legii!" Acesta este scenariul pe care l-a facut primarul Constantei, Radu Mazare, intr-o inedita conferinta de presa sustinuta, astazi, pe o terasa din Constanta. ... de vedere?", a acuzat Radu Mazare.
Renuntara doi Proiectul pentru reducerea indemnizatiei cu 30%, initiat de consilierii PD-L Gheorghe Albastroiu si Teodor Radu, nici nu a mai intrat pe ordinea de zi a sedintei ordinare de ieri a Consiliului Municipal Craiova, pe motiv ca nu e o urgenta, nu are avizul juridic semnat de primarul Craiovei, absent in perioada sedintelor din comisiile de specialitate.
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a afirmat, luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii nu ar trebui sa sustina o motiune de cenzura la adresa actualului Guvern pentru ca acest lucru va arunca tara in criza.
Liderul taranist Radu Sarbu a declarat, marti, ca acordul pe care l-a semnat cu presedintele PSD Mircea Geoana reprezinta "un acord de reconciliere nationala, acord fara precedent in Romania post-revolutionara".
google-analytics.com