Cautare

2622 de rezultate pentru "radu maricel" (2.66 secunde)
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... In schimb, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, care s-a aflat ieri-dimineata pentru aproximativ o ora la Palatul Victoria, ar urma sa fie mentinut in functie, au declarat sursele citate.
Dian Popescu, presedintele Organizatiei PNL Targu Jiu si candidat la sefia partidului, precum si in Gheorghe Orzan, sustinator al lui Dian Popescu, este Radu Angheloiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj.
Principele Radu il critica pe Traian Basescu Principele Radu l-a criticat subtil pe presedintele Traian Basescu. Prinicpele Radu sustine ca un presedinte reprezinta statul si nu il conduce, rolul politic avandu-l premierul. ... Toate acestea sunt limpede spuse in Constitutie", a precizat Principele Radu.
Programul national de constructie de autostrazi pentru 2007-2013, aprobat la ultima sedinta de guvern, prevede realizarea a 1.800 de kilometri de autostrada si un necesar financiar de 13 miliarde de euro, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Primarul Constantei, Radu Mazare (foto), a vizitat ieri, 18 mai a. ... Radu Priban, proiectantul general, prezent si el la eveniment, a promis ca pana in aprilie - mai 2010 constructia blocurilor va fi gata.
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
amenda de 20.000 de lei (propusa de Radu Herjeu) si somatie publica (propusa de Monica Gubernat).
Radu Beligan: "M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. Radu Beligan a destainuit ca s-a nascut intr-o familie modesta, cu patru copii si cu o situatie financiara moderata.
Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani, anunta News.ro.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
Radu Deac este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant Profesorul doctor Radu Deac, personalitate a chirurgiei cardiovasculare, este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, numit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Liviu Mocanu este singurul candidat pentru functie interimarul la sefia CJAS fiind asigurat intre timp de Maricel Ciobanu. (A. A.
Cel care va conduce o asemenea structura este proaspatul vicepresedinte PNL, Maricel Oancea, care si-a propus astfel sa imbine capitalismul, asa cum fac liberalii de peste tot, cu actiunile de sustinere a protectiei sociale.
Desi pe lista persoanelor nominalizate de partid pentru a se inscrie in lupta pentru Primaria Galati s-au aflat nume grele din PNL, cum ar fi Tania Bogdan, Mircea Razvan Cristea, Maricel Oancea, Victor Paul Dobre, se pare ca rezultatele sondajului au aratat ca cea mai buna optiune pentru partid este Marius Stan.
Acest lucru echivaleaza cu eliminarea din parlament a unui partid maricel, aproximativ de talia PNL, ori a unor grupuri parlamentare precum cele ale UDMR si UNPR la un loc.
Maricel Pacuraru si Cozmin Gusa au furat postul Realitatea TV de la Blue Link Comunicazioni. Si ca de ani buni Realitatea TV o taraie in insolvente, platind statului roman un fel de zero bani si zero lei.
"Nu putem accepta propunerea si am decis ca salariatii Ispat Sidex membri de sindicat sa fie consultati in aceste zile pentru a decide daca accepta sau nu oferta si daca nu vor fi de acord, vom decide declansarea conflictului de munca \",a declarat primvicepresedintele FSS, Maricel Oancea.
Siderurgistii care vor lucra in conditii speciale vor afla conditiile in care pot iesi mai devreme din cimpul muncii la sfirsitul lunii decembrie, odata cu adoptarea actului normativ care va modifica Legea pensiilor Problema privind pensionarea mai devreme a angajatilor Mittal Steel care vor lucra in locuri de munca ce vor fi incadrate in conditii speciale a fost subiectul intilnirii care a avut loc miercuri intre ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, liderul sindicatului de la Mittal Steel Hunedoara, Petre VaidosI, si o delegatie de reprezentanti ai Federatiei Sindicale a Siderurgistilor (FSS), respectiv presedintele sindicatului, Mircea Scintei, prim-vicepresedintele Maricel Oancea si vicepresedintele Emil Mihaila.
Nici un salariat al Combinatului nu va fi afectat sub nici o forma daca negocierile vor incepe pe 1 decembrie 2005 si se vor termina pina pe 31 ianuarie 2006", ne-a declarat secretarul general al FSS, Maricel Oancea.
Amenintari voalate Vicepresedintele FSS Metarom, Maricel Oancea, ne-a declarat ca, in eventualitatea in care sindicatul Metalurgistul nu va dobindi in timp util personalitate juridica, la negocierile noului contract de munca din Mittal Steel va participa FSS, care are reprezentativitate la nivelul Combinatului.
google-analytics.com